NOVASOL – Feriehus og hytteutleie i hele Europa

Feriehusutleie i Europa

Uavhengig av hva slags ferie du ønsker, om du ønsker å leie hytte i Norden, feriehus i Mellom-Europa eller ferieleilighet i Sør Europa – Novasol har det perfekte tilbudet til deg. Ta med deg familien til Danmark, opplev Europas mange storbyer sammen med gode venner, eller nyt late dager under solen i Sør Europa sammen med noen du er glad i. Novasol er Nordens største tilbyder av feriehus og hytteutleie og kan vise til over 40 års erfaring. Vi tilbyr feriehus ved populære feriedestinasjoner som Danmark, Italia, Frankrike, Spania og Kroatia samt mange flere destinasjoner i Europa. Under kan du lese mer om utvalgte av våre mange ulike destinasjoner.

 

Koselige feriehus i Danmark

Danmark har gjennom årene blitt en favorittdestinasjon blant ferielystne nordmenn. Hvert år reiser utallige nordmenn til Danmark på ferie, og for stadig flere nordmenn har Danmark blitt landet for livsnytere. Danmark er en ideell feriedestinasjon for deg som ønsker å ta med deg familien på ferie. Våre feriehus i Danmark er lokalisert ved naturskjønne omgivelser i umiddelbar nærhet til havet, og hva er vel bedre enn en ordentlig strandferie sammen med familien? Har dere lyst å nyte de vakre, langstrakte strendene, anbefaler vi enten å leie feriehus i Blåvand, feriehus i Skagen, feriehus i Gilleleje, feriehus i Ebeltoft eller et feriehus i Marielyst. Disse destinasjonene har blitt svært populære blant norske turister grunnet de flotte omgivelsene med sanddyner og blått hav. Mer ekte dansk enn dette blir det nesten ikke! Ta med deg familien på en uforglemmelig Danmarksferie nå. ”Det er dejlig å være norsk - i Danmark”.

 

Hytteutleie i Norge

Hva er vel bedre enn å feriere i eget land? Opplev Norge på det vakreste ved å leie en hytte i Norge ved en av våre mange destinasjoner. Du kan leie alt fra sjarmerende, autentiske hytter til moderne feriehus med topp funksjonalitet og basseng. Du har ikke opplevd Norge før du har sett solen gå ned over Geiranger fjorden, gått langs fiskebryggen i Bergen en tidlig sommerdag, eller besøkt fiskeværet Lofoten. Lei et feriehus eller en hytte sammen med familien eller vennegjengen og få muligheten til å utforske de mange, unike naturopplevelsene Norge kan by på. Vi har et stort tilbud av hytteutleie i Norge, både hytter som er egnet for sommer, og vinter. Norge vil være en opplagt destinasjon dersom dere ønsker en ekte skiferie - lei enten en hytte på Geilo, hytte på Mysuseter i Rondane eller en hytte i Valdres. Lei et feriehus i Norge og opplev det norske eventyret som alle snakker om.

 

Sjarmerende hytter i Sverige

Vårt naboland er et ideelt alternativ for dere som ønsker å reise på ferie i Skandinavia. Den korte avstanden gjør Sverige til en populær feriedestinasjon for nordmenn som ikke ønsker å reise langt. Nyt en ferien sammen med familie og venner i en sjarmerende, svensk ”stugo”. Sverige er en perfekt destinasjon for dere som ønsker å tilbringe en ferie i rolige og avslappende omgivelser, kun omgitt av vakker natur. Sverige er en yndet feriedestinasjon på sommeren, så vel som på vinteren. Lei et feriehus ved fjellet på vinterstid, eller en koselig hytte ved vannet på sommerstid.

 

Flotte feriehus og leiligheter i Kroatia:

Kroatia har på rekordtid blitt en favoritt feriedestinasjon blant nordmenn. Fra å være et mindre kjent feriested, har Kroatia blitt et av de hotteste reisemålene for europeiske turister. Den omgjengelige kroatiske atmosfæren er bare en av de faktorene som gjør nettopp Kroatia til et yndet feriemål. I tillegg til en koselig atmosfære, kan Kroatia skilte med kritthvite sandstrender og turkist hav så langt øyet rekker. Lei et feriehus ved Pula, feriehus ved Split eller en ferieleilighet i Dubrovnik som er noen av de kroatiske områdene som tiltrekker seg flest turister. Vi har et bredt utvalg av feriehus på alle disse destinasjonene, og flere til. Ta en titt på vårt brede tilbud av feriehusutleie i Kroatia, og la deg lokke av denne Adriaterhavsperlen du og!

 

Fine ferieleiligheter i Spania

Len deg tilbake i solsengen og ta en tidlig siesta i Spania! Spania er en av de mest populære feriedestinasjonene for nordmenn som vil nyte late dager på stranden i sydligere strøk, og er det landet som tiltrekker flest norske turister hvert år. Den hyggelige atmosfæren og det varme klimaet gjør Spania til en ideell feriedestinasjon for både små og store. Ved å leie en ferieleilighet i Spania vil du få maksimalt ut av din ferie. Nyt det varme klimaet og den hyggelig atmosfæren sammen med familie og venner. La dere rive med av Flamenco, Tyrefekting og Fiesta, i Spania er det aktiviteter for enhver smak! Lei for eksempel et feriehus på Mallorca eller et feriehus på Costa del Sol (Solkysten), som er to av våre mest populære spanske destinasjoner. Mallorca kan vise til eventyrlig strender og et mangfoldig kulturtilbud, mens Solkysten lever opp til navnet sitt med mer enn 320 soldager i året.

 

Idylliske feriehus i Italia

La deg friste av Italias overlegne mat- og vinkultur. Ved å leie et feriehus gjennom oss kan du få tilpasset ferien din akkurat slik du ønsker. Lev ut den italienske drømmen sammen med familien ved å leie et storslått feriehus omgitt av vinranker og oliventrær. Italia er landet for deg som har en lidenskap for utsøkte kulinariske fristelser, så vel som kultur og spektakulære severdigheter. Her får dere muligheten til å oppleve alle de historiske skattene som er å se i Italia. En byvandring i Roma tar dere gjennom den spennende romerske historien, og et besøk til Peterskirken og Colosseum er obligatorisk dersom dere er innom Roma på deres Italia ferie. Vi har et stort utvalg av feriehusutleie i Italia, alt fra ferieleiligheter i Venezia, til feriehus på Sicilia og vingårder og feriehus i Toscana.

 

Nydelige feriehus i Frankrike:

Frankrike er landet for kjærlighet og lidenskap. Ta med deg familie, venner, eller noen du er ekstra glad i på en ferie i feriehus i Frankrike. Den unike franske atmosfæren, med rikt kulturliv og førsteklasses vin lokker utallige nordmenn til landet hvert eneste år. Om du ønsker en aktiv ferie omgitt av naturskjønt landskap i Rhone-Alpes, eller en deilig ferie ved langstrakte sandstrender og turkist hav i det varme middelhavsklimaet som preger Côte d’Azur, vi har det perfekte feriehuset for deg! Velg blant små koselige feriehus i Bretagne, flott beliggende ferieleiligheter og feriehus ved Middelhavet eller bo i et feriehus på Korsika og utforsk denne øya, som er mest kjent for Napoleons fødested. Start dagen med en rykende fersk croissant, og avslutt kvelden med et duggfriskt glass Chablis og ferien er fullkommen!

 

Som du kan se, har vi et bredt tilbud av feriehus over store deler av Europa. Alt fra ferieleiligheter, til større feriehus og villaer ved mange av de mest attraktive feriedestinasjonene. Vi håper vi kan bidra til at du og ditt reisefølge får en fantastisk ferie i ditt drømmeferiehus!

Hvor vil du reise?
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
44.000 håndplukkede ferieboliger
Ingen bookingavgift
Best pris garanti
Gratis Trygghetspakke
  • Mer enn 40 års erfaring med feriehus formidling
  • Best price garanti
  • I 2016 sendte NOVASOL over 2 millioner gjester til ferieboliger over hele Europa
  • Vårt eget personale står til rådighet for deg i hele Europa

Bestill våre feriehuskataloger i dag og finn din neste feriehusferie. Bestill her