Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Booking informasjon

Hos oss kan du booke direkte online og finne all informasjon du trenger. Når du har funnet feriehuset i den ønskede perioden, kan du booke direkte online eller ringe oss på tlf. 21 99 90 00 man-fre kl. 8.30-16.30

Når du har booket ditt feriehus hos NOVASOL, sender vi en bekreftelse med 1 faktura. Denne ene fakturaen er bekreftelsen med 1. rate/delbetaling og den andre er 2. rate/delbetaling for resten av leien. 1.rate er på 25% av leiebeløpet pluss evt. avbestillingsgebyr, og skal betales innen 8 dager. Ellers risikerer du at reservasjonen annulleres. 2. rate betales senest 6 uker før ankomst. Bestiller du mindre enn 6 uker før ankomst, betaler du hele leiebeløpet med en gang. Vennligst oppgi ditt reservasjonsnummer som referanse på betalingen. Det er viktig å lese gjennom våre leiebetingelser, så du vet hva som inngår ved leie av våre feriehus.

Les våre leiebetingelser om inkludert trygghetspakke i prisen, når du leier feriehus.

Leiebetingelser

Med det samme du har bekreftet reservasjonen online får du en bekreftelse på mail, hvis du har bekreftet at du ønsker elektroniske dokumenter. Hvis ikke mottar du bekreftelsen med en faktura pr. post. Etter at 1. rate er betalt får du leiebeviset, ankomstskjema og kjørebeskrivelse/nøkkelutleveringsadressen tilsendt til den oppgitte adressen.

Du kan gjøre en booking når som helst i løpet av året. Fra ca. midten av juli kan du kan du begynne å booke for neste år. Er det fortsatt ikke mulig å booke for neste år, vennligst ta kontakt med oss så kan vi forhåndsreservere feriehuset for deg.

 

42 dager eller mer før ankomst kan du booke om til et annet feriehus og/eller en annen periode mot et gebyr på kr. 500. Ønsker du å avbestille koster det 10% av leiebeløpet eller min. kr. 400 inntil 70 dager før leieperiodens start. 69-40 dager før ankomst koster det deg 25% av leiebeløpet og seinere en 39 dager før ankomst koster det 100% av leiebeløpet. Dette er veiledende informasjon og det vil altid være våre leiebetingelser som er gjeldende for det inneværende år.

Ja, inntil 8 dager før avreise.

Sammen med leiebeviset, som du får etter at 1.rate er betalt, får du veibeskrivelsen og nøkkeladressen til feriehuset.

Vi ønsker at du skal føle deg som hjemme når du bor i et av våre feriehus og blir derfor ikke lengre oppkrevet depositum for ditt opphold. Selvfølgelig kan det skje uhell mens man er på ferie, derfor dekker vi småuhell med opp til NOK 1100,-. Du fyller bare ut skademeldingsskjemaet som ligger i huset, så sørger vi for resten. Det er dog visse unntak på noen hus, hvor det kreves et a konto beløp/forhåndsbetaling.

Betalingen er en sikkerthet for huseieren som sikrer at variable forbrukskostnader som strøm, varme og vann dekkes. En måler i ferieboligen vil måle bruken og dermed også kostnadene. I huspresentasjonen til hver enkel bolig finner du mer info om kostnader som er inkludert og eksludert.

Skadedepositumet fungerer som en sikkerhet for huseieren og vil dekke potensielle skader som forekommer under ditt opphold i ferieboligen eller på ferieboligens tomt. NB: hvis du har forårsaket en skade ved uhell må du bli enig med huseier personlig om eventuelle kostnader eventuelt fyller du ut skade meldingen som ligger i huset.

Forbrukskostnadene trekkes vanligvis fra depositumet ved avreise.

 

Skadedepositum båt: hvis ferieboligen har båt inkludert i leien, kan du bli krevd et skadedepositum for båten.

Du betaler vanligvis skadedepositumet ved ankomst i kontanter til huseieren eller representanten når du henter nøklene. Det betales vanligvis i den lokale valutaen.

I Danmark kan du allerede betale ved booking, eller når du henter nøkkelen ved servicekontoret eller representanten ved ankomst. Her kan du velge å betale i kontanter eller kredittkort.

Vi anbefaler at du betaler når du booker, slik at du sparer tid ved henting av nøkkel.

I alle landene, utenom Danmark, vil huseieren/representanten avklare depositumet / forhåndsbetalingen når du leverer tilbake nøkkelen. I noen enkelt tilfeller vil depositumet bli overført via bankoverførsel. Vi anbefaler deg at du tar med ditt IBAN og Swift nummer.

I Danmark, hvor du betaler forhåndsbetaling på enkelte feriehus, vil vi trekke fra forbrukskostnadene fra forhåndsbetalingen. Omtrent 3 uker etter avreise, vil vi tilbakeføre det gjenstående beløpet via bank eller tilbake til det kredittkortet du brukte i første omgang til å betale bookingen og forhåndsbetalingen.

Hvis forbrukskostnadene overstiger forhåndsbetalingen, eller mulige skader, vil vi sende deg en regning på det gjenstående beløpet.