Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Digitale reisedokumenter

Om du velger å motta digitale reisedokumenter mottar du en e-post like etter bestilling. I den e-post finner du en link til en nettside hvor du ser alle opplysninger om din booking.

Betalingsinformasjon for bankoverførsel finner du også via nettsiden din. Her opplyser vi kontonummer, KID, beløp og forfallsdato(er). Når vi har registrert din innbetaling kan du se at beløpet står som innbetalt på din bestilling.

 

Om du heller vil betale med kredittkort, ta kontakt med oss på telefon 21 99 90 00 eller e-post: novasol@novasol.no. Vi aksepterer VISA, og Mastercard.

Når vi har registrert innbetaling av hele leien får du tilgang til leiebevis, ankomstskjema og kjørebeskrivelse på nettsiden din, så ta godt vare på linken.

Leiebeviset er din bekreftelse på at du har betalt leien, og skal fremvises ved nøkkelutlevering.

Ankomstskjemaet tar utgangspunkt i den info du har angitt og lagret på nettsiden. Du skriver ut dette og sender det til kontaktadressen senest 2 uker før ankomst.

Kjørebeskrivelsen forteller deg hvordan du kommer deg fra nærmeste større sted til feriehuset.

Nei, vi sender i utgangspunktet ikke noe til deg per post. Om du ønsker å få bekreftelse og giro per post må du ikke velge digitale reisedokumenter.