Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus med dette symbolet er spesielt utvalgte og komfortable ferieboliger langs Via Francigena, som gjør den historiske pilgrimsvandringen til noe helt spesielt.

 

NOVASOL og Via Francigena NOVASOL er offisiell partner i Europäischen Verbandes des Frankenweges (Via Francigena). Ikke bare kan dere oppleve den vakre pilgrimsveien akkurat slik dere ønsker, men dere kan og gå fra by til by, oppleve de ulike regioners spesialiteter, og ikke minst avslutte dagen i et flott NOVASOL-feriehus. På denne måten blir det lett å oppleve og nyte de sjarmerende omgivelsene, langt borte fra masseturismen.

 

Hva er Via Francigena?

Via Francigena betyr veien fra Frankernes land, og er en pilgrimsvei som ble benyttet i den tidlige middelalder og strekker seg fra Canterbury til Roma. Ikke bare kan dere utgi dere på pilgrimsvandring, dere er i tillegg omgitt av storslått natur. Opplev historien på nært hold og ta lengre pauser ved en av de mange idylliske småbyene som ligger langs veien.

Gjennom Italia fører ruten videre gjennom Latium, Piedmonte, Lombardia, Emilia-Romagna, Liguria og Toscana. Veien vil ta dere gjennom hittil ukjente områder, og gi dere muligheten til smake på de forskjellige områdenes gastronomiske spesialiteter; skinke, ost, oliven, grønnsaker og frukt.

Ta med dere disse smakfulle fristelsene tilbake til deres NOVASOL-feriehus, og få mest mulig ut av deres pilgrimsvandring gjennom Italia!