Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hytteutleie med NOVASOL

Vil du gi norske og utenlandske turister en drømmeferie, og samtidig tjene litt ekstra penger? NOVASOL er Norges fremste og foretrukne formidler av privateide feriehus, ferieleiligheter og hytter.

NOVASOL har mer enn 45 års erfaring med feriehusutleie i Europa. Vi har vært etablert i Norge siden 1982 og hos oss møter du engasjerte medarbeidere med med god kunnskap om markedet og internasjonal teft. Vårt mål er at du skal oppleve hytteutleie med NOVASOL som trygt og problemfritt. NOVASOL er del av Wyndham Vacation Rentals som formidler mer enn 44.000 ferieboliger i hele Europa.

 

Vår lange erfaring garanterer deg trygghet. Ingen andre byråer har en slik bemanning i Norge som NOVASOL. Gjennom vaktordninger og utvidede åpningstider i høysesongen gir vi gjestene og eierne den beste oppfølging og hjelp i alle situasjoner. Nesten 2000 eiere av norske ferieboliger benytter seg allerede av NOVASOL.

Hytteutleie handler i stor grad om service og trygghet. Hos NOVASOL jobber vi hardt for å passe på din hytte. Vi tilbyr dessuten en god forsikringordning til alle som velger å leie ut gjennom oss. Vi har 13 lokale rådgivere i Norge, og har dermed bred kunnskap om hytteutleie i ditt lokalområde. På den måten kan vi tilby deg proffesjonel rådgivning slik at du får mest mulig ut av samarbeidet. I tillegg har vi en lang rekke fordeler våre huseiere.

  • 25 % rabatt på leie av feriebolig i 27 europeiske land
  • Vi markedsfører ditt feriehus i hele Europa
  • En rekke gode tilbud og rabatter gjennom våre huseierfordeler

Du kan benytte kontaktinformasjonen nedenfor, fylle ut vårt kontaktskjema eller ta direkte kontakt med en av våre lokale rådgivere. Sistnevnte vil passe best for deg som allerede har noe kjennskap til hytteutleie fra før.

 

huseier@novasol.no

Tlf.: 21 99 90 00

Mobil/SMS: 906 06 320

Faks: 21 99 90 15

 


Feltene med * er obligatoriske
Om deg
Om feriehuset ditt
Tilbakemelding