Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferie Frankrike

Dra på ferie til sydens sol: Lei et hus hos Novasol og opplev smaken av Sør-Frankrike

Sør-Frankrike er et stort bugnende paradis av god mat, skjønn natur og intense opplevelser. Din ferie i et av Novosols hus i området kan ikke bli annet enn vellykket.

Ferie Frankrikelanguedoc strand sør frankrikeinteriør sør frankrikeNår du reiser på ferie til Sør-Frankrike vil du bli møtt av et bombardement av alle sanser. Derfor kan det være gull verd å ha et feriehus å komme hjem til etter begivenhetsrike dager, så du også kan få slappet litt av. Klare farger, varierte smaksopplevelser og liflige dufter setter sitt helt spesielle preg på landsdelen. Hvis man skal beskrive Sør-Frankrike i farger, så må det bli gult som i sennepsåkre, genista og solsikkemarker, hvitt som i sandstrender så langt øyet kan se og blått som i det asurfargede havet, den skyfrie himmelen og den viltvoksende lavendelen.

For deg som ønsker en ferie i gastronomiens tegn er Sør-Frankrike midt i blinken - landsdelen er ett stort spiskammer med alle sine gode viner og lokale råvarer: I Rhônedalen finner du noen av landets beste vindistrikter, sjokoladens Rolls Roys, sjokoladefabrikken Valrhona ligger her, du kan være med på trøffeljakt fra november til mars, plukke solmodne ferskener, delta i Vaison-la-Romaines suppefestival i oktober eller smake på kirsebær, mandler og oliven fra de lokale plantasjer. Besøk vår hjemmeside i dag og finn frem til en form for hytteutleie som passer for deg og din familie - vi har hus og hytter som dekker de flestes behov. Vi har store og små, kysthus og innlandshus, spartanske og fasjonable, avsidesliggende og sentralt beliggende.

Er du mer interessert i shopping og storbyliv, så er det Rivieraens pulserende turistliv du skal oppsøke på din ferie i Sør-Frankrike. Her finner du fargerike byer, strandpromenader og fasjonable handlesentre. Det gjelder å finne et feriehus som ligger tett på de reisemålene og severdighetene, som du gjerne vil se. Og to ting kan du være helt sikker på, når du bor til leie gjennom Novosol: Kvaliteten er alltid helt i topp og servicen er den aller beste.