Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hytter i hele Europa

Avslapping på frodig finca i Spania, vandring gjennom vinlandskap i Provence, iskald øl på en kro i Alpene, sykkeltur gjennom 'Lønneberga'-landskap i Sverige eller en koselig fjellferie i Norge. Opplev noe nytt i ferien i år. NOVASOL har hytter og feriehus til leie i alle kategorier, prisklasser og standarder. 

 

Hytter til leie

Å leie hytter gir en spennende frihet for en herlig ferie. NOVASOLs feriehusutleie strekker seg over hele Europa. Dette er en populær måte å feriere på, og våre kunder kommer tilbake år etter år. Sett deg ned og studer det rikholdige tilbudet vårt på hytter, sommerhus, feriehus og ferieleiligheter i alle størrelser, standarder og prisklasser.

NOVASOL har det største utvalget av hytter i Danmark, Norge, Sverige, Finland og på Island, og kan tilby mange komfortable hytter og sommerhus med for eksempel innendørs svømmebasseng, badstue eller boblebad.Vi kan også tilby hus i flere land i Mellom-Europa og Sør-Europa, med valgfri ankomst i høysesongen. Hva med å leie en lekker villa, sjarmerende finca, landvilla eller ferieleilighet i Spania...?

Man velger selvfølgelgi selv hvordan man kommer seg til destinasjonen. Mange foretrekker å ha egen bil og kjøre hele veien, andre igjen tar tog, og noen velger en kombinasjon av fly og leiebil. Noen steder kan det være nok å gå på egne ben, mens det andre steder kan være lurt å leie sykkel eller båt.

Om NOVASOL

NOVASOL ble grunnlagt i 1968 som en enmannsbedrift under navnet Nordisk Ferie, og de første produktene var hytteferier i Norge. Med tiden har vi vokst fra en liten virksomhet til et internasjonalt konsern med datterselskap i en lang rekke land og flere hundre medarbeidere.

Selv om mye er annerledes i dag, 40 år etter, har fokuset på kvalitet, service og kundens behov fortsatt å stå i sentrum. Vi i NOVASOL ønsker å være en mer personlig og mer troverdig service enn konkurrentene våre. Resultatet viser seg i de trofaste kundene våre som kommer tilbake år etter år for å leie feriebolig.