Hytteferie i Storbritannia

Et splitter nytt ferietilbud

Vi har inngått et tett samarbeid med våre søsterselskaper cottages4you og Hoseason i den hensikt å tilby våre kunder et stort og variert tilbud av hytter og båtferier i Storbritannia og Irland. Velg en hytteferie og nyt friheten som kommer med på kjøpet! Alle hyttene er gradert til "Visit England"-standarder og blir inspisert gjevnlig for kvalitet og komfort. Hvis du foretrekker en mobil ferie, hvorfor ikke leie en båt som tar deg med på eventyr i Storbritannias kanaler? Med et ferietilbud for enhver smak, og sengeplasser fra 2 til 20 personer, er vi sikker på at du vil finne en perfekt ferie hos oss!

 

En hytteferie er den perfekte muligheten for å oppdage alt det fantastiske som Storbritannia byr på. Uansett om du er på utkikk etter romantikk med din kjære, familiehygge eller en lukseriøs ferie i overdådige omgivelser, så vil du finne et fantastisk utvalg av hytter og feriehus i vårt tilbud.

Oppdag landlige tilfluktssteder langt ut på landet hvor hverdagens stress og mas ikke eksisterer, og hvor du virkelig kan slappe av og nyte det vakre landskapet i naturomgivelser. Eller foretrekker du kanskje i være i nærheten av havet? Vi har også fiskehytter og familehytter rett ved Storbritannias og Irlands dramatiske kystlinje. Her kan dere nyte gåturer langs stranden, båtturer som gir innsikt i det rike sjølivet og restauranter som severer fersk fisk rett fra rælingen.

Fra vårt "tradisjonelle" utvalg av feriehus og hytter vil du også finne en rekke unike boliger. Hva med å bo i et fyrhus, tørkhus, slott eller vanntårn?

Mange av våre feriehus og hytter har herlige fasiliteter som innen- og utendørs svømmebasseng, store åpne peiser og stor takhøyde. I tillegg har mange av ferieboligene stier som byr på avslappende spaserturer, og mange av boligene ligger i rolige landsbyer som ligger i nærheten av tradisjonelle "inns". Ta en ferie som gir deg 1 uke eller mere med god kvalitetstid i private omgivelser. Hvis du ikke har lyst til å tilbringe hele ferien på samme sted, kan vi anbefale å ta flere miniferier på 2, 3 eller 4 netter. Mange av hyttene og feriehusene byr på miniferie, noe som vil vises når du søker i vårt utvalg. På denne måten kan du nyte det store utvalget av historie og tradisjoner som finnes i Storbritannia og Irland.

Vennligst vær oppmerksom på at bookingen fullføres på engelsk og betalingen vil utføres i £ GBP. Alle standard rabatter hos NOVASOL vil ikke være gyldig på bookinger gjennom Cottages4you

Fishing from a boat

Hvis du er på utkikk etter en litt orginal ferie, hvorfor ikke tilbringe en ferie på vannet? Oppdag et forbløffende utvalg av båter og et stort nettverk av kanaler i Storbritannia og Irland som gir deg den perfekte muligheten til å slappe av på vannet med familien eller gode venner. Hopp ombord på en av våre båter som er designet til å gi deg en fantastisk hjemfølelse med alle mulige fasiliteter.

båtferie i Storbritannia og Irland

Hvilken båt burde jeg velge?

Lei en båt og oppdag de historiske kanlene og elvene som sakte tar deg med på landsbygda, gjennom byer og små landsbyer, gjennom tunneler og under broer. De klassiske cruiserne finnes i Norfolk Broads, Cambridgeshire Waterways, Caledonionan Canal og Thames elven hvor man kan kjøre "lock free" i mere åpne områder. Uansett hvilken båt du velger, vil du kjøre i kun noen få km. i timen, som sikrer at du selv også roer ned et par hakk. Etter å ha kjørt flere mil langs de lange kanalene, hvorfor ikke fortøye ved en av de mange hostellene og prøvde noen lokale delikatesser før du returnerer til båtferien? Hvis du ikke er i humør til å gå på restaurant, kan vi anbefale å lage din egen middag ombord båten. Neste dag kan du velge å legge ut for tur igjen, eller sette kursen mot en lokal landsby eller by hvor det finnes store kulturopplevelser. Uansett hva du velger vil det alltid være tid for å slappe helt av!

Hopp ombord og ha det gøy!

  • En båtferie er et ordentlig eventyr. Perfekt for familier, vennegjengen, unge og gamle.
  • Nye opplevelser kan oppleves hver dag - fra å leie sykler til å ta med ombord, til shopping i de koselige kanalbyene.
  • Husk å ta med gode joggesko for utforsking - det finnes kart og informasjon i alle havnene.
  • Stop på en pub i en av de mange kanalbyene og prøv noen deilige lokale delikatesser, eller prøv fisking!
  • Ha deres egen BBQ langs elvekanten.

Vi har 5 tips til deg som vil oppleve den best mulige båtferien ...

  • DU TREGER IKKE BÅTSERTIFIKAT for å kjøre båtene. De hyggelige ansatte i havnene vil vise dere hvordan man styrer båten og ta deg med ut på tur inntil du selv føler deg komfortabel og selvsikker. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å styre båtene. Redningsvester er tilgjengelige på alle havnene for de som ønsker det.
  • Du har muligheten for transfer fra buss-eller togstasjonen hvis du har reist langt. De ansatte vil også sørge for at det er ekstra håndklær på båten.
  • Du kan forhåndsbestille mat og drikke til dagen du ankommer båten.
  • Båtene har høy komfortstandard og kjøkken med alt nødvendig utstyr. Samtidig har båten mere en nok strøm til alle fasilitetene ombord.
  • Se etter for våre styrbord-båter, vår førsteklasse flåte med champagne ombord.

Hvor kan jeg dra på båtferie?

Velg mellom milesvis av kanaler i England og Wales, det fantastiske landskapet i det Skottske høylandet, den berømte elven Thames i London og den meget elskede Norfolk Broads.

Vennligst vær oppmerksom på at bookingen fullføres på engelsk og betalingen vil utføres i £ GBP. Alle standard rabatter hos NOVASOL vil ikke være gyldig på bookinger gjennom Hoseasons