germany_brandenburger_tor.jpg croatia_zagreb_cathedral.jpg germany_wismar.jpg hungary_budapest_palace.jpg france_cannes2.jpg dubronik_palace.jpg croatia_split_city.jpg vienna_palace.jpg france_paris.jpg england_london.jpg czech_republic_prague.jpg turkey_istanbul.jpg portugal_lisbon.jpg italy_rome.jpg italy_florence.jpg italy_venice.jpg italy_milan.jpg spain_mallorca.jpg portugal_algarve.jpg spain_madrid.jpg spain_san_sebastian.jpg spain_bilbao.jpg spain_costa_brava.jpg spain_barcelona.jpg spain_sitges.jpg spain_valencia.jpg spain_sevilla.jpg spain_malaga.jpg spain_granada.jpg default.png

Ferieleiligheter til storbyferien

Ta et lite avbrekk fra hverdagen og dra på en storbyferie! Lei en ferieleilighet i en storby og ha en perfekt base for å utforske byens kjente attraksjoner og uoppdagede skatter. Dra på shopping, drikk en kopp kaffe på torget og spis middag på en lokal restaurant – mulighetene er mange!

 

Uansett om du er på utkikk etter en rimelig ferieleilighet til din neste reise til Barcelona, en romantisk langhelg til Venezia eller en familieferie til Dubrovnik, så håper vi at du finner den perfekte ferieboligen hos oss. Sammen med våre venner i Friendly Rentals kan NOVASOL tilby ferieleiligheter i de fleste av Europas største og mest populære storbyer, med gåavstand til de mest populære attraksjonene. Velkommen til å oppdage våre populære destinasjoner for storbyferien, og se vårt utvalg av ferieleiligheter.

Ferieleiligheter i Barcelona

Barcelona - Trendy og pulserende

Enten du foretrekker et pulserende byliv med shopping, kafeer og severdigheter, eller late dager på stranden, så er Barcelona noe for deg. Det er nettopp denne kombinasjonen som bidrar til å gjøre Barcelona til et yndet feriemål. Barcelonas strandpromenade ligger like utenfor bysentrum og er perfekt for avkobling etter en opplevelsesrik dag i byen. Barcelona er et trendy reisemål som er spesielt populært blant unge turister.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Barcelona

Ferieleiligheter i Roma

Roma - En reise gjennom historien

Roma er en by det er lett å forelske seg i - har du vært her én gang, kommer du garantert tilbake! Arkitekturen i Roma er noe helt særegent og tar pusten fra de fleste. Dersom du har muligheten til å besøke de største severdighetene på kveldstid vil du få en helt unik opplevelse. Å se lyset danse i Colosseum på kveldstid er rett og slett magisk. Vi har flere leiligheter i sentrum av Roma.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Roma

Ferieleiligheter i Firenze

Firenze - Kultur og italiens atmosfære

Firenze er blant de byene i Italia som er rikest på historie og kultur. Spaser gjennom de koselige smågatene og nyt synet av de gamle bygningene og torgene. Vi kan anbefale et besøk til Boboli-hagen med sypressalleér, fontener, grotter, rosehager og flotte skulpturer. I Firenze finner du noe for enhver smak. Fra kunst og kultur til shopping, markeder og deilig mat. Våre ferieleiligheter i Firenze og området rundt gir et perfekt utgangspunkt for en opplevelsesrik ferie i den toskanske hovedstaden.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Firenze

Leiligheter i Venezia

Venezia - Romantikkens by

Venezia er en yndet destinasjon for parferier og passer perfekt dersom du skal snike deg bort på en romantisk storbyferie sammen med din kjære. Det er ikke uten grunn at byen er en turistmagnet - de karakteristiske kanalene og de smale, gågatene skaper et svært sjarmerende bybilde. Med en sentral leilighet midt i byen kan dere utforske bortgjemte steder sammen og bare nyte hverandres selskap.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Venezia

Ferieleiligheter i Paris

Paris - Franske følelser

Franske følelser i Paris! Nyt en nybakt croissant på en fortauscafé en tidlig morgen mens du titter på gateteateret og sug inn den franske atmosfæren. Franskmenn er et av de mest lidenskapelige folkeslagene i verden så her ligger det til rette for en ordentlig romantisk langhelg. Her kan nyte alt Paris har å by på av franske fristelser. Champagne, smakfulle oster, søte makroner - og selvfølgelig hverandre! Vi har nå fått leiligheter midt i sentrum av Paris.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Paris

Ferieleiligheter i Cannes

Cannes - Fransk luksus

Cannes er byen for deg som er luksusdyr! Den langstrakte strandpromenaden er proppfull av moderne barer som egner seg perfekt for et glass rosévin til solnedgangen. Cannes er kjent for sine mange design forretninger, filmfestivalen og den vakre sandstranden. NOVASOL har en rekke leiligheter langs den franske rivieraen med gangavstand til stranden hvor du kan slappe av etter en ordentlig shoppingøkt.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Cannes

Ferieleiligheter i Berlin

Berlin - En kulturby

Berlin er en av hovedbyene når det kommer til mote, kunst, design og musikk. Enten du liker å gå på gallerier, lokale markeder, ekslusive shoppingturer, besøke kjente landemerker eller bare observere gateteateret fra en av de mange fortauscafeene - her finnes det aktiviteter for enhver smak. Våre ferieleiligheter i Berlin ligger sentralt til og har høy standard. Besøk fargerike Berlin og bo i en av våre leiligheter.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Berlin

Ferieleiligheter i Praha

Praha - Den gyldne by

Den vakre hovedstaden i Tsjekkia er lokalisert i hjerte av Europa. Byen er i hovedsak kjent for sin rike historie og for å ha det største slottskomplekset i verden, som i likhet med andre kulturelle skatter tiltrekker seg millioner av turister hvert eneste år. Tsjekkia er også verdenskjent for sitt utsøkte øl. Benytt anledningen til å smake på ekte, tsjekkisk øl på en lokal pub! Vi har flere billige leiligheter i Praha sentrum.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Praha

Ferieleiligheter i Budapest

Budapest - Byen med de varme kildene

Bestill en ferieleilighet i Budapest, Ungarn og opplev hvorfor denne byen er en av dagens mest populære reisemål i Europa. Foruten et livlig kulturliv, det smakfulle ungarske kjøkken og imøtekommende lokalbefolkning, er byen kjent for sine mange termiske bad som skal hjelpe mot blant annet revmatisme og karsykdommer, samt gi generell velvære. Utforsk byen mens du bor i en av våre utleieleiligheter.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Budapest

Ferieleiligheter i Wien

Wien - For alle årstider

I dag er Wien en urban by med utallige aktivitetstilbud. Om det er vinter, vår, sommer eller høst - Wien har alltid noe spennende å by på. Besøk for eksempel Wien på våren og se byen i full blomstring. Velger du heller å besøke byen i desember er det fullt av julemarkeder med duft av gløgg og deilig julestemning! Lei en av våre mange leiligheter som har sentral beliggenhet midt i byen.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Wien

Ferieleiligheter i Dubrovnik

Dubrovnik - Både by og strand

Dersom du er ute etter en storbyferie kombinert med en strandferie er Dubrovnik i Kroatia stedet for deg! Her kan du utforske gamlebyen, med sine bratte, brosteinsbelagte gater, åpne plasser og barokke bygninger, eller nyte solen på en av de langstrakte strendene rundt Dubrovnik. Vi kan anbefale en dagstur til den vakre øya Mljet, eller hva med å ta dagsturen til vår nye destinasjon Montenegro? Nyt en deilig ferie i en av våre mange flotte leiligheter i Dubrovnik.

 

Søk og bestill her: ferieleiligheter i Dubrovnik