Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Dra på storbyferie i Europa

 

Ta et lite avbrekk fra hverdagen og dra på en storbyferie! Utforsk byens uoppdagede skatter, dra på shoppingtur, drikk en kopp kaffe på torget og spis middag på en lokal restaurant - mulighetene er mange! Har du enda ikke sett lyset snike seg gjennom Colosseums vinduer i Roma på kveldstid, eller latt en gondol føre deg nedover de smale kanalene i Venezia en stekende sommerdag, er det på tide! NOVASOL har leiligheter i en rekke europeiske storbyer med gangavstand til attraksjoner, restauranter og butikker. I tillegg til at det er billigere enn å bo på hotell, vil du og få muligheten til å tilrettelegge ferien akkurat slik du selv ønsker, nyt gjerne frokosten på sengen - lovlig sent! NOVASOL har blant annet leiligheter i disse byene:

Leiligheter i Marbella
 

Marbella - Palmer, shopping og sol

På Costa del Sol ligger vakre Marbella med sin deilige strandpromenade. Den sjarmerende gamlebyen, de mange golfbanene og overlegne shoppingmuligheter innen kort avstand gjør Marbella til en perfekt destinasjon dersom du skal på storbyferie. Fra Marbella er det heller ikke langt til populære utfluktsmål som Ronda, Gibraltar, Puerto Banus og mange flere. NOVASOL har en rekke leiligheter i området rundt Marbella.

 

Se våre leiligheter ved Marbella her

Back to top

Leiligheter i Barcelona
 

Barcelona - Trendy og pulserende

Enten du foretrekker pulserende byliv med shopping, gatecafeer og severdigheter, eller late dager på stranden, er Barcelona noe for deg. Det er nettopp denne kombinasjonen som bidrar til å gjøre Barcelona til et yndet feriemål. Barcelonas strandpromenade ligger like utenfor bysentrum og er perfekt for avkobling etter en opplevelsesrik dag i byen. Barcelona er et trendy reisemål som er spesielt populært blant unge turister. Bo i en av våre leiligheter i byen.

 

Se våre leiligheter ved Barcelona her

Back to top

Leiligheter i Roma
 

Roma - En reise gjennom historien

Roma er en by det er lett å forelske seg i - har du vært her én gang, kommer du garantert tilbake! Arkitekturen i Roma er noe helt særegent og tar pusten fra de fleste. Dersom du har muligheten til å besøke de største severdighetene på kveldstid vil du få en helt unik opplevelse. Å se lyset danse i Colosseum på kveldstid er rett og slett magisk. Vi har flere leiligheter i sentrum av Roma.

 

Se våre leiligheter i Roma her

Back to top

Leiligheter i Firenze
 

Firenze - Kultur og italiens atmosfære

Spaser gjennom de koselige smågatene i Firenze og nyt synet av de gamle bygningene og torgene. Vi kan anbefale et besøk til Boboli-hagen med sypressalleér, fontener, grotter, rosehager og flotte skulpturer. I Firenze finner du noe for enhver smak. Fra kunst og kultur til shopping, markeder og deilig mat. Mulighetene er mange og ved å leie en leilighet kan dere oppleve alt byen har å by på.

 

Se våre leiligheter i Firenze her

Back to top

Leiligheter i Venezia
 

Venezia - Romantikkens by

Venezia er en yndet destinasjon for parferier og passer perfekt dersom du skal snike deg bort på en romantisk storbyferie sammen med din kjære. Det er ikke uten grunn at byen er en turistmagnet - de karakteristiske kanalene og de smale, gågatene skaper et svært sjarmerende bybilde. Med en sentral leilighet midt i byen kan dere utforske bortgjemte steder sammen og bare nyte hverandres selskap.

 

Se våre leiligheter i Venezia her

Back to top

Leiligheter i Paris
 

Paris - Franske følelser

Franske følelser i Paris! Nyt en nybakt croissant på en fortauscafé en tidlig morgen mens du titter på gateteateret og sug inn den franske atmosfæren. Franskmenn er et av de mest lidenskapelige folkeslagene i verden så her ligger det til rette for en ordentlig romantisk langhelg. Her kan nyte alt Paris har å by på av franske fristelser. Champagne, smakfulle oster, søte makroner - og selvfølgelig hverandre! Vi har nå fått leiligheter midt i sentrum av Paris.

 

Se våre leiligheter i Paris her

Back to top

Leiligheter i Cannes
 

Cannes - Fransk luksus

Cannes er byen for deg som er luksusdyr! Den langstrakte strandpromenaden er proppfull av moderne barer som egner seg perfekt for et glass rosévin til solnedgangen. Cannes er kjent for sine mange design forretninger, filmfestivalen og den vakre sandstranden. NOVASOL har en rekke leiligheter langs den franske rivieraen med gangavstand til stranden hvor du kan slappe av etter en ordentlig shoppingøkt.

 

Se våre leiligheter i Cannes her

Back to top

Leiligheter i Berlin
 

Berlin - En kulturby

Berlin er en av hovedbyene når det kommer til mote, kunst, design og musikk. Enten du liker å gå på gallerier, lokale markeder, ekslusive shoppingturer, besøke kjente landemerker eller bare observere gateteateret fra en av de mange fortauscafeene - her finnes det aktiviteter for enhver smak. Våre ferieleiligheter i Berlin ligger sentralt til og har høy standard. Besøk fargerike Berlin og bo i en av våre leiligheter.

 

Se våre leiligheter i Berlin her

Back to top

Leiligheter i Praha
 

Praha - Den gyldne by

Den vakre hovedstaden i Tsjekkia er lokalisert i hjerte av Europa. Byen er i hovedsak kjent for sin rike historie og for å ha det største slottskomplekset i verden, som i likhet med andre kulturelle skatter tiltrekker seg millioner av turister hvert eneste år. Tsjekkia er også verdenskjent for sitt utsøkte øl. Benytt anledningen til å smake på ekte, tsjekkisk øl på en lokal pub! Vi har flere billige leiligheter i Praha sentrum.

 

Se våre leiligheter i Praha her

Back to top

Leiligheter i Budapest
 

Budapest - Byen med de varme kildene

Bestill en ferieleilighet i Budapest, Ungarn og opplev hvorfor denne byen er en av dagens mest populære reisemål i Europa. Foruten et livlig kulturliv, det smakfulle ungarske kjøkken og imøtekommende lokalbefolkning, er byen kjent for sine mange termiske bad som skal hjelpe mot blant annet revmatisme og karsykdommer, samt gi generell velvære. Utforsk byen mens du bor i en av våre utleieleiligheter.

 

Se våre leiligheter i Budapest her

Back to top

Self catering Vienna
 

Wien - For alle årstider

I dag er Wien en urban by med utallige aktivitetstilbud. Om det er vinter, vår, sommer eller høst - Wien har alltid noe spennende å by på. Besøk for eksempel Wien på våren og se byen i full blomstring. Velger du heller å besøke byen i desember er det fullt av julemarkeder med duft av gløgg og deilig julestemning! Lei en av våre mange leiligheter som har sentral beliggenhet midt i byen.

 

Se våre leiligheter i Wien her

Back to top

Leiligheter i Dubrovnik
 

Dubrovnik - Både by og strand

Dersom du er ute etter en storbyferie kombinert med en strandferie er Dubrovnik i Kroatia stedet for deg! Her kan du utforske gamlebyen, med sine bratte, brosteinsbelagte gater, åpne plasser og barokke bygninger, eller nyte solen på en av de langstrakte strendene rundt Dubrovnik. Vi kan anbefale en dagstur til den vakre øya Mljet, eller hva med å ta dagsturen til vår nye destinasjon Montenegro? Nyt en deilig ferie i en av våre mange flotte leiligheter i Dubrovnik.

 

Se våre leiligheter ved Dubrovnik her

Back to top