Storbyferie i Sevilla
germany_brandenburger_tor.jpg croatia_zagreb_cathedral.jpg germany_wismar.jpg hungary_budapest_palace.jpg france_cannes2.jpg dubronik_palace.jpg croatia_split_city.jpg vienna_palace.jpg france_paris.jpg england_london.jpg czech_republic_prague.jpg turkey_istanbul.jpg portugal_lisbon.jpg italy_rome.jpg italy_florence.jpg italy_venice.jpg italy_milan.jpg spain_mallorca.jpg portugal_algarve.jpg spain_madrid.jpg spain_san_sebastian.jpg spain_bilbao.jpg spain_costa_brava.jpg spain_barcelona.jpg spain_sitges.jpg spain_valencia.jpg spain_sevilla.jpg spain_malaga.jpg spain_granada.jpg default.png

Ferieleilighet i Sevilla

Sevilla er kjent for store religiøse påskeprosesjoner og duften av appelsinblomster, og her opplever du autentisk spansk kultur. Flamenco, historiske kvartaler, solen, terrasser fulle av tapasspisende gjester… Det hele er små brikker i byens måte å leve på.

 

Sevilla er full av liv året rundt. Den andalusiske sommeren kan være svært varm, men på tross av de høye temperaturene vil du bli møtt av en vibrerende og allsidig atmosfære uansett årstid. Den rike kulturen er en blanding av gammel kulturhistorie, moderne kunst og siste nytt. I tillegg til et stort antall severdigheter du kan oppleve når du leier en ferieleilighet i Sevilla.

Storbyferie til Sevilla

Monumenter i Sevilla

Her finner du mange imponerende monumenter. Byens beliggenhet omkring Guadalquivir gjorde den til en rik havneby, som tjente penger på handel med Nord- og Syd-Amerika. Det opprinnelige Alcazar stammer fra den rike mauriske fortiden og er fortsatt byens mest kostbare bygning, samtidig som det er et av de eldste palassene i Europa. Det er omgitt av frodige hager og var opprinnelig en maurisk festning, men har gjennom årenes løp vært gjenstand for en rekke forandringer. Rom, patioer og nye hager er tilføyet det originale, slik at det i dag fremstår som en blanding av forskjellige stilarter: islamsk, gotisk og barokk. Takket være festningens unike skjønnhet, har den vært brukt under innspillingen av flere filmer og tv-serier, deriblant Game of Thrones.

 

En annen iøynefallende bygning du vil se på ferie i Sevilla er den storslagne femskips katedralen Santa Maria de la Sede, som overvåkes av det like imponerende Giraldaklokketårnet og den velduftende parken med appelsintrær. Byen er kjent for sine mange appelsintrær. Det skal finnes rundt 25.000 av dem, og de er plantet overalt i byen og forklarer dermed den behagelige duften du kan kjenne når du vandrer gatelangs. Fra gammel tid heter det at det å eie et eller flere appelsintrær bringer lykke.

Andre attraksjoner i Sevilla

Andre av Sevillas severdigheter er Torre del Oro, oppført på 1200-tallet nær Guadalquivir-elven, og Plaza de España, som er en innbydende plass i Maria Luisaparken og perfekt når du trenger en liten pause. Når solen går ned, er det ingenting som en spaseretur langs bredden af Guadalquivir-elven og i bydelen Triana.

 

Sevilla har mye mer å by på enn det som ligger langt tilbake i historien. Mest bemerkelsesverdig er det kontroversielle Metropol Parasol, som de lokale på grunn av at den kan minne om en stor champignon har gitt kallenavnet Setas de la Encarnación. Den imponerende trebygningen huser flere romerske ruiner, et utstillingsområde, barer og mange restauranter. Utsikten over Sevilla fra toppen av Metropol Parasol er rett og slett betagende, og en tur hit er absolutt å anbefale dersom du leier en feriebolig i Sevilla.

Mat og drikke

Byens gater summer av liv og har en inntagende atmosfære. Det er umulig å besøke Sevilla uten å la seg begeistre over tapas-kulturens små lekkerbiter. Smak på de tradisjonelle tapas salmorejo og spansk omelett. Også delikatesser fra det mer innovative og kreative kjøkken kan du nyte for en rimelig penge. I mange spanske byer hører tapas gratis med til drikkevarene. Det gjør de ikke her, men de er billige og porsjonene er rause.

 

Lei en av våre eksklusive ferieleiligheter i Sevilla og opplev alt det spennende som venter deg. Ønsker du å utforske andre byer finner du hos NOVASOL og Friendly Rentals en rekke ferieleiligheter i europeiske storbyer.