Feriehus- og sykkelutleie i Danmark
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Sykkelutleie i Danmark

Lei feriehus og sykler

 

Lei feriehus og sykler til hele familien gjennom vår sykkelutleie! Dersom du har leid et Novasol feriehus på Sjælland, Djursland, Rømø, ved Søndervig eller Bjerregård, kan du benytte deg av vår sykkelutleie. Ved å benytte deg av vår sykkelutleie, slipper du å ta med deg sykler hjemmefra. Sykler kan leies ved alle de feriehus hvor man henter nøkkelen til feriehuset ved et av våre servicekontorer i de ovennevnte områdene.

 

Lei feriehus og sykler

Lei feriehus og sykler

 

På ferie i feriehus blir det en ekstra frihet med sykler leid gjennom vår sykkelutleie. Du kan du sykle en tur til havnen for å kjøpe iskrem, sykle til den lokale kjøpmannen, eller pakke en piknikkurv og bare la pedalene ta dere med på eventyr i lokalområdet. Leier dere et feriehus i områdene: Rømø, Søndervig, Djursland eller Marielyst, er det nå mulig å leie sykler sammen med ditt feriehus.

 

Les mer om vår sykkelutleie under hvert enkelt område i menyen til høyre. Her kan du også se prisene som varierer fra område til område.

 

Dere kan finne mer inspirasjon til ferien på vår inspirasjonsside, hvor dere blant annet kan lese om våre mange konsepter.