Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Med NOVASOL på vinterferie i Europa

Hvilket land?

Bratte løyper og snøkledde fjellsider er symbolet på vinterferie, uansett om man er nybegynner eller erfaren. Hos NOVASOL feriehusutleie betyr ferie i vinterhalvåret mer enn "bare" å stå på ski. Hele familien kan få oppfylt drømmen om masse frisk luft og herlige timer i den hvite snøen.

Kjenn følelsen av frihet på vei ned løypene på enten ski, snowboard eller kjelke. Vi har vinterhus i Norge, Østerrike, Tsjekkia, Tyskland og Sverige - finn din vinterdestinasjon!

 

Miniferie for hele familien

Langhelg eller en miniferie? 1 eller 2 uker?

Lei en av våre hytter i en eller flere uker, men blir det for lenge kan vi også tilby kortere opphold.

En skiferie i bare en helg eller på en miniferie kan være vel så avslappende som to ukers sommerferie. Kos dere med masse frisk luft, gode skiforhold og ikke minst det å være sammen. Ønsker dere å bo kun i en langhelg eller en miniferie, søk etter minimum 3 døgn.

Les om miniferie her

 

Hvit på snuten - ta med hunden!

Også de firbente er ville med snø og å få leke i snøen sammen med resten av familien, kan gi både morsomme og minnerike opplevelser. Derfor har vi feriehus og hytter som er velegnet også for de firbente.

Les mer om skiferie med hund her

 

 

 

Kos dere i en av våre hytter i Europa

I løpet av ferien bestemmer dere selv dagsrytmen. Før dere starter skituren, pass på å nyte den fredelige morgenstunden med en deilig frokost. Deretter ligger mange morsomme timer foran dere, før dere igjen setter kursen mot feriehuset for å gi en sliten kropp nødvendig hvile og ny energi. Under kveldsmåltidet diskuteres dagens store fadeser og suksessopplevelser, og når kvelden går mot hell, er det bare å nyte varmen foran peisen.

Hvis skiene ikke er din beste venn, så fortvil ikke! Ved mange skidestinasjoner finnes det flotte utfluktsmål, bademuligheter og spesielle barnevennlige attraksjoner, noe som også kan gjøre vinterdagene til "solrike" opplevelser. Og skulle været spille skientusiastene et lite puss, så er det nok godt å ha alternativer rett rundt hjørnet!

Velkommen til snøen!