Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Skiferie i Slovakia

Uforglemmelig vinterferie i rolige omgivelser

Slovakia havner ofte litt i skyggen av sin mer kjente storebror Tsjekkia, men faktisk har landet lenge vært et hett insidertips blant vintersportsutøvere som har fått øynene opp for det fascinerende fjellandskapet, og er en spennende destinasjon dersom du vil leie hytte i vinterferien.

 

 

For noen er det de rolige omgivelsene og følelsen av å være en del av vintereventyret som er det viktigste, mens for andre er det de internasjonale konkurransene (som f.eks. skiskyting i Osrblie) og den forventningsfulle atmosfæren.

Både de fastboende og landets gjester kan glede seg over at masseturismen ennå ikke har gjort sitt inntog.

Reiser på egenhånd står dermed høyt i kurs, og det er faktisk ikke så langt å kjøre med egen bil før vinterlandskapet åpner seg.

Her vil små grupper, par og familier med barn kunne slappe av, glede seg og hente nye krefter i vinterhalvåret. Det er slett ikke nødvendig å drive med idrett på høyt nivå for å legge vinterferien til Slovakia. Her er det aktivitetstilbud for både kropp og sjel. Legg for eksempel ut på lange fotturer i det snødekte landskapet og nyt de fantastiske dalene og hemmelighetsfulle små byene. Eller legg riktig voks under skiene og sus av sted på streiftog gjennom skogene.

Få andre land i Europa er så rike på skjønnhet og natur som Slovakia. Fantastiske fjell med hundrevis av bresjøer, skoger, nasjonalparker, fosser, kurbad og hovedstaden Bratislava ved bredden av Donau. De mest kjente fjellområdene er Høye Tatra, Lave Tatra, Lille Fatra, Store Fatra og Slovakiske paradis, som vi forteller mer om på de neste sidene.

Velkommen til Slovakia!