Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus er familiehygge

Tid for ferie

Husker du hvor koselig det var når foreldrene dine tok seg tid til å spille et spill med deg? Eller husker du hvordan det var å dra i svømmehallen som liten? Og syntes du selv at du får for liten tid til dine barn? Da er det kanskje på tide å ta seg med familien på ferie.

NOVASOLs feriehus passer utmerket til dette. Her kan hele familien slappe av og nyte ferien. En feriehusferie egner seg utmerket til å spille brettspill eller kort med barna eller hva med å lage en kjempesnømann utenfor huset? Enkelte feriehus har også boblebad eller svømmebasseng, så husk å pakke ned badetøyet. Og tenk hvor gøy både voksne og barn kan ha det i skiløypene eller i skibakken!

Barna i fokus

De aller fleste av NOVASOLs skidestinasjoner har et spesielt opplegg for barn, enten det er i form av en enkel barnebakke eller gøyal skilek i skibakken. Enkelte skidestinasjoner har også barnepass, noe som kan være greit hvis de voksne vil leke seg litt i de sorte løypene.

Når dagen lider mot kveld kan hele familien sette seg rundt spillebrettet og avslutte en familiedag med et parti ludo.

I løpet av ferien bestemmer dere selv dagsrytmen. Før dere starter skituren, pass på å nyte den fredelige morgenstunden med en deilig frokost. Deretter ligger mange morsomme timer foran dere, før dere igjen setter kursen mot feriehuset for å gi en sliten kropp nødvendig hvile og ny energi. Under kveldsmåltidet diskuteres dagens store fadeser og suksessopplevelser, og når kvelden går mot hell, er det bare å nyte varmen foran peisen.

 

Vi ønsker alle barnefamilier velkommen til NOVASOL!