Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vinterferie i Valdres

Opplev sanseriket Valdres også i skiferien

Valdres er et av Norges mest attraktive og varierte vinterområde med et mangfoldig tilbud av opplevelser og med et vakkert vinterlandskap. Nyt de hvite viddene og de stille omgivelsene på fjellet, eller i frodig skogsterreng der snøen ligger tung på trærne. Ta skiene i bilen og kjør kun 3-4 timer nordvest fra Oslo så kommer du til dette vinterparadiset med mengder av skitilbud. Du trenger ikke å være født med ski på beina for å trives i Valdres. Fjellene tilbyr mange forslag til andre vinteraktiviteter som vil gi deg minner for livet. Hundekjøring, reinsdyrsafari, snøscooter og isfiske er kun noen få alternative aktivitetsmuligheter som du finner her.

Valdres har et variert og spennende alpintilbud og ønsker deg velkommen til å besøke de åtte alpinanleggene i området. Det være seg Beitostølen, Filefjell, Storefjell eller Valdres Alpin.

Flere landslag velger Valdres når de samles for å trene i preparerte nedfarter, off-piste løyper eller snowboardparker. Bakkene er internasjonalt godkjent for både FIS- og WC-renn, men man skal likevel ikke frykte utfordringene som møter en i alpinbakkene i Valdres. Dt er også familievennlige traseer i Valdres.

NOVASOL ønsker velkommen i en av våre hytter i Valdres!