Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vinterferie på Mysuseter

Hvis du vil ha det fritt, fredelig og rolig, er Mysuseter det perfekte stedet å tilbringe vinterferien. Viddene ligger urørte, utsikten til fjellene er imponerende, og løypene er i toppklasse. Et opphold her gjør at man føler seg født på ny! Lukk øynene og se for deg glitrende, langstrakte vidder og majestetiske hvite fjell. Lytt til lyden av skiene dine som gnisser mot nysnøen. Mysuseter ligger i Rondane nasjonalpark, som strekker seg over hele 572 km² og er et fantastisk syn vinterstid. En skitur innover de hvite fjellviddene er perfekt når du vil legge hverdagsstresset bak deg. Rondane har mange godt vedlikeholdte skiløyper og hele ti topper som er høyere enn 2.000 meter. Her finnes noen av Norges beste turløyper! Om kvelden er det godt å slappe av i hytta i enten badstua eller foran peisen.

Rondane tilbyr også andre aktiviteter enn langrenn. På Mysuseter kan man leie pulk, og på Høvringen, som ligger en halvtimes kjøretur unna, kan man leie truger og ta en frisk tur i snøen. Rondane har normalt gode snøforhold. Man kan også kjøre hundespann eller bli fraktet av gårde med hest og slede. Hvis dere ikke vil lage middag i feriehuset, finnes det restauranter og kafeer på Otta, Mysuseter og Høvringen.

Det finnes et lite alpinanlegg på Mysuseter (en heis og to bakker). Det finnes også et alpinanlegg på Dombås. Grip muligheten og besøk Norges første nasjonalpark. Rondane byr på en vinteropplevelse du sent vil glemme! NOVASOL ønsker velkommen til en av våre koselige hytter på Mysuseter!