Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vinterferie i Vrådal

Opplev et av Norges mest populære vintersportsområder i din skiferie

Vrådal i Telemark ligger nydelig til, omgitt av utallige fjellvann. Et perfekt sted at dra på vinterferie til hvis du synes utsikten er en viktig del av skituren.

Vrådal ligger i Vest-Telemark og har en lang tradisjon som et populært ferieområde med mange aktiviteter for de tilreisende.

I Vrådal ligger det et glimrende skianlegg med 5 heiser, blant annet en 8-personers stolheis. Det er 15 nedfarter for både alpint, snowboard og telemark. Barna har mulighet til å prøve seg på slalåm for første gang, og de voksne kan bruke tiden til å øve.

Gjør også andre ting ting i vinterferien - trugeturer til eksempel

Gjør også andre ting i vinterferien

Det er selvfølgelig også mulighet for å gjøre andre ting enn å stå i bakken. Både langrenn, trugeturer, aking og isfiske er populære aktiviteter, og ”Trollklubben” sørger for spennende opplevelser for de yngste. Det er gode forhold for å fly med drage her hele året. En lang og aktiv dag i snøen kan rundes av med velfortjent avslapning på afterski.

Langrennsentusiaster kan glede seg over 40 kilometer med langrennsløyper, som går i skogsterreng og oppe på fjellet. Hvorfor ikke ta stolheisen opp på fjellet og starte turen der?

I Vrådal ligger det en kafé, to hoteller og sølvsmeden Nisseloftet.

NOVASOL ønsker velkommen til et hytte opphold i hyggelige Vrådal