Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

En dyrisk morsom vinterferie!

Hvit på snuten

Når den første snøen faller, er hunden nesten ikke til å bremse. Det er bare herlig å leke i naturens hvite klær sammen med sine eiere. Spesielt i ferien har hele familien tid til å leke og gi oppgaver. For et hundeliv!

 

De fleste hunder liker seg godt i vinterkulden og skal selvfølgelig ikke bli hjemme når familien drar på vinterferie.

På mange hoteller er det tillatt å ta med hund, og den blir tolerert, men det er til gjengjeld en lang rekke regler som skal overholdes. Her tilbringes mange timer i bånd, om man nå skulle møte andre hunder, hotellgjester eller personale.

Derimot er det fri bevegelighet for hunden i NOVASOLs feriehus som tillater husdyr. Rammene er faktisk akkurat som de er hjemme: Skitne og våte hundepoter tørkes av, pelsen får en liten tur med håndkledet og så er hunden ”stueren” igjen. Nå kan den legge seg i den medbrakte kurven eller på teppet som den kjenner hjemmefra. Det gir trygghet og velvære. Hunden nyter nå som alltid å være en del av familien og fellesskapet. Hvem sa noe om hundepensjonat?

Vår tips:

Husk! Hunden har ingen mulighet for å ”ta av” pelsen hvis temperaturen blir for høy. Så selv om du foretrekker det deilig og varmt i feriehuset, så vil hunden være deg meget takknemmelig for ikke å ha alt for høye romtemperaturer akkurat der den må oppholde seg.

Velger du en ferie i snøen, bør også hunden varme seg innimellom for å forhindre forfrysninger.

For å unngå at hunden får mageproblemer, bør man dessuten se til at hunden ikke spiser for mye snø.

En dyrisk morsom vinterferie!

Vennligst legg også merke til at det som regel er lov til å ta med maksimalt ett – 1 – husdyr. Dersom familien har flere enn et husdyr, vennligst kontakt NOVASOL for å høre om det er tillatt å ta med flere dyr.

Før du og din firbeinte venn legger ut på reise, anbefaler vi deg å kontakte dyrlegen. Veterinæren vil da sette sammen et lite reiseapotek, gjennomføre en rask sjekk samt gi de nødvendige vaksinene.

 

Medfører husdyret ekstra kostnader?

Nei, NOVASOL tilbyr deg å ta med hund i våre husdyregnede feriehus uten gebyr – også til vinterferien i Europa.