Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Kundefordeler i Norge

 

Skal familien tilbringe ferien i et feriehus eller en hytte i Norge? Gled deg over våre kundefordeler som gir ferien det lille ekstra. Reiser du med barn i ferien, så fyll dagene med fart og moro eller dra på oppdagelse i Norges historiske skattkammer! NOVASOL sine kunder kan oppnå gunstige rabatter ved en rekke attraksjoner i Norge. Fordelene er kun gjeldende i leieperioden, og husk alltid å ta med ditt leiebevis fra NOVASOL for å oppnå rabatt!

 


 

En gratis kaffe til de voksne og en gratis brus til barna

Atlanterhavsparken i Ålesund er et av de største og mest særpregede akvarier i Europa. I 2013 og 2015 ble parken kåret til det beste akvariet i Norden. Den ligger kun 3 km vest for Ålesund, og derfra har dere en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Parken er åpen hele året og har daglige aktivitetsprogram, som for eksempel dykkeshow og krabbefiske. I tillegg finnes det en flott vannlekepark hvor barna blant annet får trening i å bygge demninger.


 

20-25 % rabatt på alle aktivitetene ved Koboltgruvene

Blaafarveværket er et interessant museum for hele familien. Blaafarveværkets opprinnelse stammer fra 1772 da det ble funnet koboltmalm her. Deler av gruvene er tilrettelagt for publikum, og du kan gå i gruvearbeidernes fotspor sammen med guider 200 meter inn i fjellet. Opplev dagbruddene på nært hold langs kulturstiene. Blaafarveværket har en rekke tilbud og aktiviteter tilpasset barn i alle aldre, flere spisesteder med hjemmelaget mat og tre nye kunstutsillinger hvert år.

 

10% rabatt på inngangsbilletten!

Borgund Stavkirke er en stor attraksjon i Lærdal i Sogn. Dette er en av Europas eldste trebygninger bygd rundt år 1180, og en av de best bevarte stavkirkene. Besøk dette ekstraordinære byggverket og lær om dets historie, plass i verdensarkitekturen og religiøse liv i middelalderen. Bilder, filmer og annen informasjon gjør besøket også spennende for barna.

 

25 % rabatt på entreen!

Eidsvollsbygningen er ett av Norges fremste nasjonalsymboler, som stedet der den norske Grunnloven ble skrevet og vedtatt i 1814. De 112 eidsvollsmennene var samlet her fra 10. april til 20. mai 1814. Forsamlingen erklærte Norge som en selvstendig nasjon etter mer enn 400 år i union med Danmark, ga landet en grunnlov og valgte en konge for landet. Eidsvollsbygningen ble restaurert til grunnlovsjubileet i 2014, og framstår nå med tidsriktige, fargesterke interiører. Museet Eidsvoll 1814 formidler historien om 1814 og setter fokus på utfordringer for dagens demokrati i et nytt interaktivt demokratisenter for unge. Sommerferietilbudet «Barnas 1814» byr på en mengde spennende aktiviteter for barn og voksne.

 

10 % rabatt på Geilo Høydepark, Geilo Zipline og sommerheisen til Nasjonalparkutsikten

Geilo sommerpark byr på spennende ferieopplevelser for hele familien. I Geilo Høydepark opplever du naturen fra et annet perspektiv og blir utfordret i høyden med klatring, balansering og spennende hindringer. Geilo Zipline er Nord-Europas lengste zipline med sine 1100 meter, og tar deg med på en fartsfylt reise i toppfart på 100 km/t. Med sommerheisen kommer du til Nasjonalparkutsikten, Geilos beste utkikkspunkt, og perfekt utgangspunkt for fot- og sykkelturer. Geilo Sommerpark holder åpent hver dag fra slutten av juni til slutten av august, samt lørdager og søndager på høsten frem til høstferien.

4 billetter til prisen av 3 i døra. Er dere færre enn 4 personer, får du 15 % rabatt på ordinær inngangsbillett!

Et eldorado for små og store med over 50 aktiviteter og opplevelser for hele familien. Slukk brann i Barnas Brannstasjon, lag din egen sjokolade i Freia Sjokoladefabrikk, la hele familien bli sendt forlengs og baklengs ut i Fossen, og i den interaktive karusellen Turboknallerten kan du sette far i sidevogna, gi gass og ta av! Norges mest kjente traktor har fått enda mer plass å boltre seg på i Gråtassland. Inngangsprisen til parken inkluderer alle aktiviteter og show. Barn under 90 cm har gratis inngang. Kongeparken ligger langs E39, 20 minutter fra Stavanger og 10 minutter fra Sandnes.

 

Rabatt på kurs i en rekke morsomme idretter!

Med Learn2 Gruppen kan du delta på kurs innenfor idrettene ski, løp, sykkel, brettseiling, klatring og padling. Felles for alle idrettene er kurs på alle nivåer, fokus på teknikk og proffe instruktører. Kursene arrangeres forskjellige steder i landet, og gjennomføres i små grupper over få kurskvelder. Hvorfor ikke lære noe nytt eller terpe på teknikken i ferien?

 

Voucher med rabattkode finner du i din bookingbekreftelse etter bestilling av feriebolig i Norge.

20 % rabatt på inngangsbilletten!

Besøk Munchmuseet og opplev Edvard Munchs kunst! Munchmuseet har den største samling av den verdensberømte, norske kunstneren Edvard Munchs (1863-1944) verk, med mer enn 26.000 malerier, tegninger og grafiske verk. De mest kjente maleriene er Skrik og Madonna, som tiltrekker seg utallige kunstinteresserte turister hvert eneste år, og ansees å være blant verdens mest spektakulære malerier. Museet har en hyggelig café med uteplass hvor du kan nyte en SKRIK kake og byens beste kaffe fra Stockfleths. Det er en flott museumsbutikk, med mange fine Edvard Munch produkter, hvor man kan finne noen hyggelige minner å ta med hjem. Munchmuseet ligger kun 5 minutter fra Oslo sentrum, rett ved Den Botaniske hage.

 

10 % rabatt på hundekjøring!

Prøv hundekjøring med ivrige og glade Alaska Huskyer i vakkert fjellandskap på Sjusjøen, en fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr. To og to personer får eget spann med 6-8 hunder og kjører selv halve turen hver, etter kyndig instruksjon og føring fra Sjusjøen Husky Tours. Barn over 13 år kjører også selv, mens barn under 13 og voksne som helst ønsker det sitter på. Turene er på 6, 15 eller 30 km. Etter turen venter pinnebrødsteking og varm drikke i grillhytten. Rabatten gjelder mandag til fredag hele året (ikke vinterferie, påskeferie og jul/nyttår).