Land- og kartsøk

Feriehusutleie i Tyskland:

 

Tyskland er et flott reisemål for dere som vil oppleve mye på deres ferie. Vi har et bredt utleie av feriehus i Tyskland. Gå på oppdagelsesferd i Mellom-Europas største skoglandskap i Bayern, spaser blant livlige gater, torg og romantiske bakgårder i Kiel, opplev tysk kultur på sitt beste i Hamburg eller smak på det pulserende utelivet i Berlin. Tyskland er et land med utallige aktivitetsmuligheter og tilbud for enhver smak! Lei et Feriehusutleie i Tyskland og få muligheten til å legge opp ferien din akkurat slik du ønsker det. Tyskland er også et ypperlig land for bilferie, lei en bil og opplev Tysklands mange sjarmerende småbyer sammen med familien.

 

 

Hytter i Østerrike:

 

Østerrike er stedet for deg som ønsker en aktiv opplevelsesferie. Ved å leie et feriehus i Østerrike, kan du og ditt reisefølge oppleve vinteren på det vakreste. Reis på en ekte skiferie til denne alperepublikken, eller møt sommeren i storbyer som Wien og Salzburg.

 

 

Flotte ferieboliger i Belgia:

 

Hvis du elsker deilig kvalitetssjokolade, belgisk øl, vafler og er generelt glad i deilige kulinariske fristelser, bør du leie et feriehus i Belgia i dag! Belgia er et land som, foruten de ovennevnte spesialitetene, kan skilte med spennende feriedestinasjoner som Flandern og Brüssel. Disse byene er perfekte destinasjoner dersom dere ønsker å komme vekk hjemmefra en langhelg.

 

 

Koselige feriehus på Island:

 

Island er definitivt landet du skal reise til dersom du ønsker å komme deg bort fra en travel hverdag. Island har en helt unik natur som kan ta pusten fra de fleste. Lei et feriehus på Island, og få muligheten til å oppleve aktive vulkaner og den fantastiske Blå Lagune.

 

Ferieboliger i Montenegro:

 

Nå har vi også fått feriehus i Montenegro! Denne eksotiske destinasjonen tiltrekker seg turister fra hele verden hvert eneste år. Våre ferieboliger i Montenegro er lokalisert ved vakre Adriaterhavet og innbyr til en uforglemmelig ferie. La solen brune kroppen din på en av de mange kritthvite strendene som er å finne i Montenegro. Det er ikke uten grunn at Montenegro blir omtalt som Middelhavets perle!

 

 

Ferieleiligheter i Tsjekkia:

 

Besøk Tsjekkias flotte hovedstad, Praha. Lær mer om den rike kulturhistorien i landet, eller gjør det til en aktivitetsferie med eksempelvis ski, sykling eller golf som ingredienser. Dersom du leier en feriebolig i Tsjekkia får du fleksibiliteten til å forme ferien akkurat slik du ønsker!

 

 

Feriehus i Finland:

 

Legg neste ferie til ”De tusen sjøers land”. Besøk metropolen Helsinki, eller magiske Lappland. Dette er den ideelle destinasjonen for deg som ønsker avspenning fra en ellers travel hverdag. Lei et feriehus i Finland, og ta med deg familie eller venner til denne mystiske feriedestinasjonen.

 

Ferieboliger i Bulgaria:

 

Bulgaria er en feriedestinasjon som blir stadig mer populær blant europeiske turister. Lei en ferievilla i Bulgaria sammen med vennegjengen eller familien og bo ved den bulgarske Svartehavskysten. Lei for eksempel et feriehus i Burgas, Burgas er den største byen ved Svarthavskysten og er kjent for sin svarte magnetittholdige strandlinje.

 

 

Ferieleiligheter i Tyrkia:

 

Somrene i Tyrkia er lange og varme og lokker derfor mange vinterkalde nordmenn til landet. Ofte kan somrene vare opp mot åtte måneder, og når vintrene her hjemme blir ekstra lange og kalde kan det friste for alle og enhver med en uke eller to i solen. Lei et feriehus i Tyrkia og nyt en deilig strandferie. Den tyrkiske rivieraen er en spesielt populær destinasjon grunnet de lange, kritthvite sandstrendene og det turkise havet.

 

Feriehusutleie i Polen:

 

Bestill et feriehus i Polen i dag og få muligheten til å oppleve de snørike vintersportstedene i de høye Tatra-fjellene, eller de hvite sandstrendene ved den pommerske Østersjø-kysten. Våre ferieboliger i Polen er alt fra små, autentiske hytter, til mer moderne ferieleiligheter ved de større byen, som Krakow og Warsawa.

 

 

Feriehus i Sveits:

 

Sveits er et lite land, men samtidig et land som har mye å tilby i form av å være en ettertraktet feriedestinasjon. Spesielt om vinteren kan Sveits lokke med svært attraktive omgivelser for deg som er glad i å stå på ski. Lei et feriehus i de sveitsiske fjellene i Graubünden og nyt en aktiv ferie sammen med venner eller familie.

 

 

Ferieleiligheter i Hellas:

 

Vi kan også tilby noen flotte ferieboliger i Hellas. De svært populære greske øyene lokker til seg tusentalls turister fra hele verden året rundt. Og det er ikke rart med tanke på at de aller fleste forbinder Hellas med kritthvite strender, turkist hav, sol og blå himmel hver eneste dag. Lei et feriehus med umiddelbar nærhet til stranden og ta med hele familien på en etterlengtet badeferie.

 

Ferieboliger i Nederland:

 

Møt våren og tulipanblomstringen i Nederland. Få steder er like vakre som Nederland på våren! Ved å leie et feriehus i Nederland, kan du ta med deg familie og venner på en spennende feriehusferie i Nederland. Foruten den vakre tulipanblomstringer, er Nederland også kjent for sine smakfulle oster og flotte arkitektur.

 

 

Ferieboliger i Ungarn:

 

Ungarn er landet for deg som vil ha en aktiv ferie, med både natur og kultur. Vi tilbyr feriehus i ulike former, og til ulike priser slik at du og ditt reisefølge kan få et feriehus som er spesialtilpasset deres ønsker. Om dere ønsker en avslappende ferie ved et av de mange populære [Link410], eller en spennende storbyferie i Budapest, har vi et feriehus som passer for deg.

 

Arriving on a Saturday will increase the number of available properties