Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Øst-Flandern

 

Ferierer du i et av våre feriehus i Øst-Flandern, har du muligheten til å utforske både flott natur og vakre byer. Ta for eksempel en spasertur gjennom Meetjeslandse i naturskjønne omgivelser, området er et must for naturelskere! Byen Dendermonde er også verdt et besøk, her finner du klokketårnet ved den hyggelige markedsplassen som er en del av UNESCOS verdenskulturarv.

 

Hovedstaden i Øst-Flandern heter Gent. Den livlige byen er fylt med store minnesmerker, gatecafeer og mange andre severdigheter. Her kan dere blant annet besøke St. Bavo Katedralen med hele 22 alter og kunstverk av verdensberømte kunstnere som Rubens og Van Eyck. Dere kan også nyte en båttur gjennom bysentrum og få med dere blant annet Graslei og Korenlei.

 

Rett ved feriehusene i Øst-Flandern ligger det noen flotte parker som er verdt en dagsutflukt. I tillegg er det interessante krigsmuseeumet i Adegem omringet av en vakker parklignende hage. I byen Sint-Niklaas finner du aktivitetsparken De Ster, her kan du blant annet slappe av ved innsjøen mens barna leker i det rolige området. Hvis været ikke er på deres side, kan vi anbefale en tur til Pretland i Gent som er en innendørs lekeplass for barn.

 

 

Byen Oudenaarde er også en koselig by som er verdt et besøk. Rådhuset i den sjarmerende byen er også en del av UNESCOS verdenskulturarv. I Ename, en del av kommunen Oudenaarde, ligger det arkeologiske provinsmuseet, her kan du se ruinene av Enmae klosteret. I byen Sint-Niklaas kan dere besøke Belgias største markedsplass.