Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus på Als

Lei feriehus på ferieøya Als

Dersom dere ønsker å kombinere vakre sandstrender og natur, velanlagt løypenett med sykkelstier, flere severdigheter og shopping med familien er feriehus på Als midt i blinken. Øya er svært vakker og er plassert i det sydlige Danmark. Als er den syvende største øya i Danmark og ligger i det sydlige Lillebælt mellom Jylland og Fyn. Man kan leie sommerhus på hele øya som er 34 km fra Købningsmark i nord til Kægnes i syd. Både beliggenheten og sommerhusene er fantastisk. Kysten er svært forskjellige, Østkysten er halvmåneformet med klipper og uten snitt mens, Vestkysten derimot har bukter og viker som renner ut i Alssund og skiller Als fra Jylland.

Ta med familien til fornøyelsesparken Universe

Opplevelser på Als

Leier dere feriehus på Als, kan hele familien nyte godt av alle aktivitetsmulighetene og naturopplevelsene som finnes her. Feriehusutleie i Danmark byr på mange spennende opplevelser, og på Als er det som nevnt et velanlagt løypenett med sykkelstier. Dersom dere ønsker å komme dere litt ut av feriehuset i løpet av ferien, anbefales en sykkeltur. Lei sykler i nærheten og ta med hele familien på en deilig sykkeltur på øya.

Men Als er ikke bare vakker natur. På Als ligger også Universe som er en av Danmarks mest populære fornøyelsesparker. Som gjester av NOVASOL vil familien få rabatt hvis en besøker Universe. Barna vil elske en ferie i feriehus på Als der de kan leke på stranden, utforske miljøet i trygge omgivelser, og til og med få besøke en stor fornøyelsespark. Det er ikke bare opplevelser for de små. På Als kan du også besøke Dybbøl Mølle og få med deg en historisk opplevelse fra krigen i 1864. På Als er det også mulighet til å ta en tur til Tyskland og handle i grensebutikkene som ligger der, i byer som Flensborg.

Strandferie med familien på Als

Ta med familien på badeferie i Danmark

Ønsker du å tilbringe ferien i Danmark ved hav og strand? I Als finner du mange store og fine strender, og mange av disse er veldig barnevennlige. Strendene når du enkelt fra alle våre feriehus på Als, og noen av de ligger til og med helt nede ved havet. Her er det strender for enhver smak – brede strender med mange aktivitetsmuligheter eller stille strender med god plass. Felles for dem alle er at de har gode fasiliteter, samt at de har gode parkeringsmuligheter og er lett tilgjengelige. Kjenn hvordan solen varmer mens du nyter en god bok, ta et avkjølende bad i havet eller bli med på noen av de mange aktivitetene som arrangeres på stranden.

Lei et feriehus i Danmark med hund

Feriehus på Als for alle

Et feriehus på Als er perfekt for deg som drømmer om å slappe av med en fiskestang i hånden og muligheten til å fange kveldsmaten selv. Langs kysten finner du flotte fiskemuligheter, og vi har også et utvalg av fiskehus, med egen renseplass og frysekapasitet. Als egner seg også som feriedestinasjon for ferie med hund, til parferien, for de aktive og de som er glad i sol og strand. Her kan du også leie feriehus med svømmebasseng – garantert en hit for familieferien!

Ferie betyr tid for familien, så hvorfor ikke inkludere det firbeinte familiemedlemmet i ferieplanene? Danmark er et paradis for hunder, og den flotte naturen med de mange strendene passer ypperlig for små hundebein. Med et feriehus på Als som base har hunden masse plass til å leke og utforske området. Vi tilbyr også spesielt husdyrvennlige feriehus, der tomten er minst 500 m2 og uten anlagt hage. Nyt oppholdet i Danmark med de du bryr deg mest om og ta med Fido på ferie!

Ferie med frihet

Noe av det beste med å leie feriehus i Danmark er at du legger opp ferien selv, etter eget ønske. I et sommerhus kan man stå opp når man vil, spise frokost i sengen og bade i bassenget selv etter at solen har gått ned. Og det er ikke uten grunn at det er så populært med feriehusutleie blant barnefamilien, da det danner trygge rammer for barnelek og familiehygge.

 

Lei et feriehus i Als i sommer og ta med familien på en uforglemmelig sommerferie! NOVASOL leier ut feriehus i hele Europa, så du kan sikkert finne noe for deg!