Feriehuset til 2017
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Bestill drømmehuset til neste års ferie

Sommerhus i Danmark

Er dere blitt forelsket i en ferieleilighet i Danmark som dere bare må feriere i neste år, eller var drømmehuset i Sør-Europa allerede opptatt i år? Vi har åpnet opp for bookinger til 2017 på våre mange sommerhus i Danmark og i de fleste andre land i Europa, så dere kan allerede nå sikre dere akkurat det feriehus dere vil feriere i. De beste husene går først.

 

Hos NOVASOL kan du leie ferieboliger i Europa i hele 29 forskjellige land. Med mer enn 40.000 ferieboliger, finnes det feriehus, leiligheter og villaer til enhver feriedrøm og ethvert behov. Du kan allerede nå bestille feriehus for 2017 i de fleste land i Europa, og de øvrige følger snarlig etter. Så snart en ferieleilighet er klar til å motta deres booking, vil dere kunne finne den her på hjemmesiden. Dere må kun taste inn en periode i 2017, og vil deretter se om deres feriebolig er ledig når dere vil dra på ferie.

 

Skulle den foretrukne ferieleilighet i Spania, Norge, Tyskland eller et annet land ikke være tilgjengelig her på nettsiden, så kan dere kontakte vår salgsavdeling og be dem om å lage en uforpliktende reservasjon til dere. Når ferieboligen er klar til sesong 2017, blir dere kontaktet av salgsavdelingen og kan foreta den endelige bookingen. Skulle sommerhuset ikke være til utleie i 2017 vil dere motta forslag til andre lignende feriehus.

Ferieboliger i Europa

Mulighetene er mange og hver av de 29 landene byr på fantastiske ferieopplevelser. Det er aldri for tidlig å starte feriedrømmene, undersøk blant NOVASOLs mange forskjellige ferieleiligheter og bestill deres 2017 ferie nå.

 

Ferie i Danmark for hele familien byr på mange gode opplevelser, samhold og vakker natur – året rundt.

En ferie i et sommerhus med eget badebasseng er alltid en hit. Dere finner i mange sydeuropeiske land et stort utvalg av feriehus med eget svømmebasseng. Adgangen til et felles svømmebasseng kan man også finne. Velg svømmebasseng blant søkekriteriene når du søker etter din feriebolig.

En ferie i en ferieleilighet med hund, er ikke et problem. Hos NOVASOL er deres hund mer en hjertelig velkommen som feriegjest og over halvparten av våre hytter tillater husdyr. Når dere søker etter et sommerhus, inkluder husdyr i søkeresultatet.

Hos NOVASOL kan dere også få en ferie i Europas storbyer. Dette er en ferie med kultur, shopping og historisk overflod. Nyt storbyens særlige atmosfære fra deres egen ferieleilighet.

Vi hjelper dere gjerne

Dere er alltid velkomne til å kontakte oss pr. telefon eller mail. Vår salgsavdeling er tilgjengelig på telefon og pr. mail hvis dere har spørsmål. Det samme gjelder våre mange lokale kontorer i Danmark, hvor dere alltid er velkommen til å ta turen innom dersom dere skulle tusle forbi.