Bestill feriehuset til 2018
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Bestill drømmehuset til neste års ferie

Har dere funnet den perfekte feriebolig i Danmark som dere bare må feriere i neste år? Eller var kanskje drømmehuset i Sør-Europa allerede opptatt i år? Vi har nå åpnet opp for bestillinger til 2018 på våre mange sommerhus i Danmark og i de aller fleste andre land i Europa, slik at dere allerede nå kan sikre det perfekte feriehuset til neste års ferie. De beste husene går først.

 

Endringer i planene?

Ingen problem! Dersom ferieplanene endrer seg, eller dere får bruk for en større feriebolig, så kan dere helt frem til 1. oktober 2017 annullere eller endre deres bestilling til 2018 uten omkostninger.

Bestiller du nå er betaling av 1. rate KUN kr. 450,- per uke på bestillinger til 2018, uansett hvor stort det totale leiebeløpet er. Så dere kan enkelt bestille i dag, mens utvalget er aller størst.

 

Sommerhus i Danmark

Hos NOVASOL kan du leie ferieboliger i Europa i hele 29 forskjellige land. I vårt store utvalg finnes det feriehus, leiligheter og villaer til enhver feriedrøm og ethvert behov. Du kan allerede nå bestille feriehus for 2018 i de fleste land i Europa, og de øvrige følger snarlig etter. Så snart en ferieleilighet er klar til å motta deres booking, vil dere kunne finne den her på hjemmesiden. Dere må kun taste inn en periode i 2018, og vil deretter se om deres feriebolig er ledig når dere vil dra på ferie.

 

Skulle den foretrukne ferieleilighet i Spania, Norge, Tyskland eller et annet land ikke være tilgjengelig her på nettsiden, så kan dere kontakte vår salgsavdeling og be dem om å lage en uforpliktende reservasjon til dere. Når ferieboligen er klar til sesong 2018, blir dere kontaktet av salgsavdelingen og kan foreta den endelige bookingen. Skulle feriehuset ikke være til utleie i 2018 vil dere motta forslag til andre lignende feriehus.

Ferieboliger i Europa

Mulighetene er mange og hver av de 29 landene byr på fantastiske ferieopplevelser. Det er aldri for tidlig å starte feriedrømmene, undersøk blant NOVASOLs mange forskjellige ferieleiligheter og bestill deres 2018 ferie nå.

 

Ferie i Danmark for hele familien byr på mange gode opplevelser, samhold og vakker natur – året rundt.

En ferie i et sommerhus med eget badebasseng er alltid en hit. Dere finner i mange sydeuropeiske land et stort utvalg av feriehus med eget svømmebasseng. Adgangen til et felles svømmebasseng kan man også finne. Velg svømmebasseng blant søkekriteriene når du søker etter din feriebolig.

En ferie i en ferieleilighet med hund, er ikke et problem. Hos NOVASOL er deres hund mer en hjertelig velkommen som feriegjest og over halvparten av våre hytter tillater husdyr. Når dere søker etter et sommerhus, inkluder husdyr i søkeresultatet.

Hos NOVASOL kan dere også få en ferie i Europas storbyer. Dette er en ferie med kultur, shopping og historisk overflod. Nyt storbyens særlige atmosfære fra deres egen ferieleilighet.

Vi hjelper dere gjerne

Dere er alltid velkomne til å kontakte oss pr. telefon eller mail. Vår salgsavdeling er tilgjengelig på telefon og pr. mail hvis dere har spørsmål. Det samme gjelder våre mange lokale kontorer i Danmark, hvor dere alltid er velkommen til å ta turen innom dersom dere skulle tusle forbi.