Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus Bornholm

Ferie Bornholm

Bornholm er kontrastenes øy. På tross av øyas lille størrelse (ca. 588 km²), opplever du her en svært mangfoldig natur som du sjelden ser andre steder. Øya er en yndet feriedestinasjon og NOVASOLs feriehusutleie i Danmark består av flere hundre feriehus på Bornholm. Nordkystens bratte klipper og kløfter går over i et mykt landskap og ender opp i vide dyner og kilometerlange sandstrender som er blant de beste i Europa. Dette bidrar til å gjøre øya velegnet for familieferie. Ta med barna og lei et feriehus på Bornholm i sommer!

 

 

De mange severdighetene og attraksjonene, de korte avstandene og idylliske småbyene med typiske silderøkerier er bare noen av faktorene som har bidratt til øyas gode omdømme. Ved å leie feriehus på Bornholm, får du og familien muligheten til å feriere på det som i manges øyne er Danmarks vakreste øy.

Fantastiske naturopplevelser

Det som skiller Bornholm fra resten av det ellers flate Danmark, er først og fremst klippekystene som befinner seg på øyas nordlige del. Ved å leie feriehus på den vakre øya, får både liten muligheten til å oppleve øyas mange attraksjoner, som for eksempel ruinen Hammershus, øyen Christiansø, Østerlars Rundkirke og fornøyelsesparken Brændesgårdshaven.

 

I tillegg kommer de skjønne strendene på Bornholm som gir stor plass til bading, drakeflyging og mye mer. De langstrakte, deilige strendene er noe av det som bidrar til å gjøre øya så populær blant barnefamilier som vil leie feriehus i Danmark. Gjennom de senere årene har det blitt svært populært å leie ferihus på Bornholm Med fire 18-hulls golfbaner i en raduis på ca. 20 km. utgjør Bornholm dessuten et paradis for golfspillere.

 

Øya har alltid hatt en nesten magnetisk tiltrekningskraft på kunstnere fra fjern og nær. Havet, klippene, roen og fremfor alt lyset, har figurert som motiv på mang et vakkert maleri. Bornholm er også viden kjent for de mange glassblåsere, kunstmalere, smykkedesignere og keramikere som på bor øyen. Feriehuset eller ferieleiligheten danner her alltid det ideelle utgangspunkt for ferien din.