Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus på Fanø

Feriehus Fanø

Fanø er en liten øy som ligger i Vadehavet. Fergen fra Esbjerg til Nordby på Fanø tar kun 12 minutter så du kommer deg raskt frem til sommerhuset. Fanø er en velegnet destinasjon dersom dere skal leie feriebolig i Danmark. Natur og kultur legger forholdene til rette for en fantastisk ferie for hele familien. Sommeren med strandlivet og de lyse nettene er selvfølgelig alltid attraktiv når man skal leie feriehus. Men også høsten med alle de flotte fargene, vinterens barske stormer og vårens milde dager, er velegnede sesonger for å leie feriebolig på Fanø.

Fanøs vakre strender

Fanø er kjent for sine vakre, langstrakte strender. Strendene på Fanø er også kjent for å være av de bredeste strendene i Danmark, det er med andre ord nok plass å boltre seg på! For hva er vel bedre enn å nyte noen deilige dager på stranden når du leier feriehus på Fanø? Barna vil elske følelsen av å kunne leke fritt i strandkanten, bade og kose seg. Strendene er også ideelle hvis man leter etter rav, som Fanø er storleverandør av.

Aktiviteter på Fanø

De idylliske skipperbyene, Nordby og Sønderho, var tidligere hjemsted for en stor seilskipsflåte og er i dag koselige småbyer som våkner til liv om sommeren. Leier dere feriehus på Fanø, kan dere i tillegg delta på en rekke aktivitetsmuligheter for både barn og voksne. For eksempel kan man delta på både dragefestival, musikkfestivaler, natur- og vadevandringer og golf dersom man leier feriebolig på Fanø.

Fra å være en ukjent feriedestinasjon for mange nordmenn, har Fanø blitt et yndet feriested for nordmenn som vil på ferie i Danmark. Naturperlen blant de 42 friske øyene og de gamle idylliske havnebyene Nordby og Sønderho, danner i dag rammen for et myldrende ferieliv på sommerstid og har blitt et populært sted å leie ferieleilighet.

Ferie plass til alle

Det er mulighet for å leie mange ulike feriehus i Danmark. Hvis familiens firbente familiemedlem skal med, så er dette ikke et problem, for på Fanø har NOVASOL mange hundevennlige sommerhus, hvor deres hund er meget velkommen som feriegjest. Så dere slipper å bekymre dere for om deres hund har det godt mens dere er på ferie og dere får en ferie der hele familien er inkludert. Trenger dere litt ekstra luksus tilbyr mange hus spabad og jacuzzi, hvor kropp og sjel kan stresse ned.

Ferie med valg

Når dere velger feriehusutleie, får dere ubegrenset med frihet og utallige valg , får dere ubegrenset med frihet og utallige valg. De fantastiske rammer, som et feriehus skaper, gir mulighet for å planlegge den fantastiske ferie du drømmer om. Dere bestemmer helt selv hvordan familien skal utnytte feriedagene. Mange velger også å benytte seg av større sommerhus, hvis hele den store familien skal samles til f eks. et weekendopphold. Vi har store ferieleiligheter som kan ha plass til minst 20 personer, dette åpner for nye muligheter, når familien skal samles.