Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Skagen

Feriehus Skagen

Skagen har mange gode tilbud til sine gjester gjennom hele året. Først og fremst er strendene fantastiske, og du bestemmer selv om du vil dyppe tærne i Kattegat eller Skagerak - eller kanskje begge samtidig, dersom du stiller deg på toppen av Grenen. Grenen er nemlig et must, når du er på ferie i Skagen. Det er ikke mange steder i verden hvor man bokstavlig talt kan se to hav støte sammen som på Skagen.

 

 

Kunst er en sentral del av Skagens historie og selvforståelse, og på Skagens Museum kan du finne malerier av noen av de berømte Skagensmalerne. Michael og Anne Ancher har sitt eget museum i det huset som kunstnerparet bodde i inntil sin død. Også vår egen Christian Krohg bodde og malte her.

 

Skagen har en svært idyllisk sjarme, med de hyggelige gatene og gule husene med røde teglsteinstak og en havn hvor du alltid får kjøpt fersk fisk. Man kan sitte og kose seg på kaikanten eller på de mange kafe- og restaurantbordene. Med sykkel eller bil kan dere komme rundt og se større deler av Nordjylland, som har en rekke aktivitetstilbud til sine feriegjester. Med andre ord tilbyr Skagen det aller meste vi ønsker når vi skal leie feriehus i Danmark.

Attraksjoner i Skagen

Attraksjoner for hele familien

Skagen er noe spesielt. De kjente kunstnere mente at det var lyset. Andre følerat det er den friske vinden, som varierer fra lette pust over byen, til kraftige stormer, som blåser gjennom kropp og sjel.

Andre igjen, mener at det er strendene i Skagen ved de 2 havene, Vesterhavet og Kattegat, som møtes på toppen, for så å bølge inn i hverandre i en evig brus.

Spør du en feriegjest, vil du nok få svaret: Her er litt av alt! Men det er umulig å få nok - og det er nok svaret på, at man vender tilbake til Skagen år etter år.

Vær kulturell - besøk attraksjoner i Skagen, museer eller de berømte Skagensmalerne, hvis verker kan ses på Skagens Museum og i Michael- og Anna Anchers hus i Skagen.