Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Østjylland

Jyllands østkyst innbyr til både aktiv og avslappende feriehusferie. Ønsker du fred og ro, med innspill av flotte naturopplevelser, er Østjylland det perfekte stedet å leie feriehus. Leier dere feriehus i Østjylland, kan dere oppleve de grønne bøkeskogene på nært hold, flate heiestrekninger, kupert landskap, sjøer og elver. Ønsker dere en aktiv ferie, kan dere i løpet av deres ferie i feriehus besøke dyreparker, sommerland, opplevelsessentre, museer, herregårder og mye mer. Det endeløse feriehus i Danmark er jo noe av det som gjør det så populært å leie feriehus i Danmark! På feriehusferie ved Jyllands østkyst, kan dere både surfe, fiske, vandre, spille tennis, svømme mm.

Lei feriehus i Østjylland for hele familien

Ta med barna på feriehusferie

Det er ypperlig å leie feriehus i Danmark dersom du er på ferie med små barn. Østkystens mange, flotte badestrender er ideelle til barnelek, da det er langgrunt og som regel også rolige vindforhold. Mange av strendene har fått tildelt EUs Blå Flagg sertifikasjon som bevis på helt rent badevann og gode sanitære forhold. Østkysten er et veldig godt valg av destinasjon dersom dere skal leie feriehus i Danmark. Spesielt er det mange nordmenn som drar på ferie til Ebeltoft i Østjylland, byen har i løpet av årene vokst seg til en av de feriebyene i Danmark som er mest kjent blant nordmenn. I tillegg til Ebeltoft, er også Bønnerup, Juelsminde/Vejle og Østhimmerland, områder i Østjylland der det er populært å leie feriehus.

Aros Rainbow i Århus

Aktiv feriehusferie

Hva med å leie et feriehus ved Århus, "smilets by"? Leier dere feriehus ved Århus, kan dere få en smak av storbyferie kombinert med feriehusferien. Århus har nemlig et spennende bybilde med yrende gateliv, severdigheter og gode shoppingmuligheter. Leier dere feriehus i Østjylland, er det kort vei til både Djurs Sommerland, Fregatten Jylland, Aros, Den gamle by, Randers regnskog og Kattegatsenteret!

Lei sommerhus i Østjylland hos NOVASOL

Fantatiske rammer for din ferie

Når en leier en ferieleilighet i Danmark, vil en få ubegrenset frihet. De fantastiske rammer, som et feriehus skaper gir muligheten for å planlegge den perfekte ferie familien drømmer om. Dere bestemmer helt selv hvordan feriedagene skal brukes, enten om de skal brukes på utallige utflukter og besøk av flere severdigheter eller om en vil slappe av i sommerhuset og nyte å ha fri og være sammen. Østjylland tilbyr ulike feriehus, og du kan bestemme hvilket feriehus som er perfekt for deg og din familie. Vil dere bo nærme stranden? Eller kanskje dere vil bo nærmere de ulike severdighetene? Det beste med NOVASOL er at du bestemmer og legger opp din ferie etter hvilke behov du har. Lei derfor en ferieleilighet hos oss!