Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus Gilleleje, Hornbæk og Dronningmølle

Sommerhus på Sjælland har alltid vært populært hos NOVASOL og du finner et stort utvalg av alle typer ferieboliger, som vil være en perfekt base for deres ferie. Uansett hvilken tid på året du velger å leie en ferieleilighet på Sjælland, så er alt innenfor kort avstand. Den vakre natur og de mange severdigheter, vil gi deg og din familie utallige gode ferieopplevelser.

Opplev Købehavn fra feriehuset

Nordsjælland, den sjarmerende by

Du finner Nordsjællands praktfulle kyst med bl.a. feriebyene Gilleleje, Hornbæk og Dronningmølle kun under en times kjøring fra København. Nordsjælland er en perfekt blanding av aktiv og avslappende ferie. Nyt livet på strendene på Sjælland eller i feriehuset, eller dra på oppdagelsestur til København med et utall av severdigheter og aktiviteter, bl.a. Tivoli, Operaen eller Dyrehavsbakken.

Kronborg Slott i Helsingør

Aktiviteter og opplevelser

Nordsjælland selv byr også på en lang rekke severdigheter som bl.a. Kronborg Slott i Helsingør, og Frederiksborg Slott i Hillerød. Dra på utflukt til Sverige med fergen fra Helsingør til Helsingborg, eller gå på oppdagelsesferd i små, trivelige byer som f.eks. Gilleleje med den koselige fiskehavnen.

Også kunstnere og forfattere er ble tiltrukket av egnens natur, og det finnes mange spennende museer i regionen. Louisiana Museum for Moderne Kunst i Humlebæk er Danmarks mest besøkte museum med dansk og internasjonal kunst og hyppige særutstillinger

 

Ved en ferie i Danmark, her Nordsjælland kan du og familien få en perfekt blanding av en avslappende ferie hvor dere kan nyte de deilige sommerdagene med en lang gå tur ved strand eller i skogen, og her kan dere hente frem energi som dere kanskje manglet da dere kom. Det er også verdt å ta en god og mettende middag på en av de gode restaurantene i byen mens dere nyter livet som svever omkring byen.