Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus ved Henne Strand og Houstrup

Vi i NOVASOL vil gjøre din ferie best mulig. I Henne Strand og Houstrup har vi flere feriehus og ferieleiligheter du som gjest kan velge mellom, og du kan tilpasse feriehuset til hvordan du vil legge opp din drømmeferie i Danmark. Hos oss kan du enkelt søke og bestille din neste ferie i Vestjylland på nett. Bli med NOVASOL på danmarksferie og oppdag en verden av feriemoro!

Lei feriehus i Henne Strand

Feriehus i Henne strand

Henne Strand er et av de mest attraktive og etterspurte sommerområder i Danmark som NOVASOL kan tilby, og det er et bredt spekter av feriehus du som gjest kan velge mellom. Området byr på alt fra brede, hvite fantastiske sandstrender, til store sanddyner, skog og myr, til et vel av utflukt og aktivitetsmuligheter ved Henne Strand.

I den nærliggende Hennesby, finner de dessuten en rekke aktiviteter. Er du en aktiv golfspiller bør du teste ut den velkjente golfbanen som befinner seg her nede. I området finner du også utleie av ponnier, lysblåsing, antikvitetshandlere og mye, mye mer. Det er altså mange spennende butikker og restauranter man bør ta turen innom.

Ferie for hele familien i Henne Strand

Fra en feriebolig i Henne Strand befinner du deg aldri langt unna havet, og dermed strandliv, sol og sand. Våre feriehus gir en privat atmosfære og en følelse av frihet. Her kan du føle deg som hjemme, og planlegge ferien akkurat slik du selv vil. NOVASOL tilbyr også større ferieboliger i Henne Strand, for grupper på 10 eller flere. I disse feriehusene er det plass nok til å ha det gøy sammen, men også rom for å trekke seg tilbake når ønskelig. Tilbered måltider sammen i det moderne kjøkkenet og nyt maten sammen på terrassen, mens dere nyter de vakre naturomgivelsene.

Lei feriehus i Houstrup

Feriehus i Houstrup

Lyst til å feriere i Danmark? Nyt f.eks. livet i Houstrup, i et av våre deilige sommerhus i Vestjylland.

Houstrup er et skjønt område, der det ligger tilbaketrukket fra Vesterhavet, blant de vakre sanddyner som området er fullt av. Her er det en stor mulighet for å slappe av og nyte det flotte landskap, der det foreligger en rekke gang- og sykkelstier, for dem som ikke bare vil late i solen. Selve stranden Henne Strand er en bred sandstrand, med fredet myr- og sanddynelandskap. I selve Hostrup er det en dagligvarebutikk og en restaurant, men i nabobyen Henne, cirka. sju kilometer vekk, er utvalget av butikker og restauranter større.

Besøk LEGOLAND i Vestjylland

Aktiv familieferie i Vestjylland

En familieferie i Henne Strand og Houstrup betyr at du befinner deg nær mange av Vestjyllands mange attraksjoner. En sommerdag i LEGOLAND i Billund med hele familien vil definitivt være et populært innslag i ferien. I Givskud ZOO kan du komme tett på dyr fra fem kontinenter. Her kan du både treffe de ulike dyrene til fots eller på safari i egen bil. Bestiller du ditt feriehus i Vestjylland gjennom NOVASOL får du i tillegg rabatt på inngangsbilletten i disse parkene.

Som du kanskje skjønner byr en ferie i Danmark på opplevelser for hele familien! Den vestjyske naturen er unik og her ligger alt til rette for late stranddager ved Vesterhavet, aktive turer på sykkel eller lune sommerkvelder i sommerhuset der barna kan leke fritt i hagen. Valget er ditt med et feriehus i Vestjylland.