Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Dolomittene

De fantastiske Dolomittene er listet på UNESCOs verdensarvliste, og ikke uten grunn. Her finner du en unik fjellrekke som strekker seg over tre områder, Veneto, Trentino Alto Adige og Friuli Venezia Giulia, og i fem provinser; Belluno, Trento, Bolzano, Pordenone og Udine. Dolomittene er unike og er et spektakulært syn med bratte topper, høye spir og tårn, klipper og isbreer. Dolomittene utstråler forskjellige farger og nyanser som endrer seg når solen passerer, fra kritthvite steiner til rosa og røde fjellvegger, et fantastisk syn. Våre feriehus i Dolomittene ligger hovedsaklig i Belluno og Trentino, og er et perfekt utgangspunkt om du vil prøve deg i skibakkene. Blant vårt feriehusutleie i Italia blir utvalget i Dolomittene stadig mer diversifisert, for å tilby et variert utvalg uansett når på året du vil på ferie.

Ferie i Dolomittene

Dolomittene i Belluno

Dolomittene er en ideell destinasjon om du ønsker å gå på fotturer, skiturer eller bare ønsker å slappe av med en fantastisk natur og spektakulære fjellformasjoner rundt deg. I provinsen Belluno finner du en rekke kjente steder som byr på fantastiske naturopplevelser, slik som Nevegal platået, Candido Comelico Superiore, Sappada og Comelico.

I Alpe del Nevegal venter skiløyper for både nybegynnere og mer rutinerte skikjørere. De mest krevende løypene i alpene er nok best egnet for eksperten, mens det finnes en rekke barnevennlige bakker og langrennsløyper for de som ikke vil stupe nedover de bratteste fjellsidene. På sommerstid er det gode vandremuligheter i området, og i tillegg kan du ta del i aktiviteter som kanopadling og terrengsykling.

Feriehus i Dolomittene

Dolomittene i Trentino

Terrengeret i Trentino gir et perfekt scenario for idrett, sommer- og vinteraktiviteter, med alt fra fotturer til klatring og skikjøring. NOVASOL har en rekke sommerhus i Italia, og blant områdene du finner våre ferieboliger i Dolomittene i Trentino er Ossana, Val di Sole, Corvara og Alta Badia. Området er også fullt av innsjøer, med hele 297 bare i Trentino!

I Val di Sole venter hyggelige feriedager året rundt, enten med snødekte fjelltopper eller et fargerikt sommerlandskap som utgangspunkt. På vinterstid kan du prøve deg på en rekke forskjellige skiaktiviteter, enten det er slalåm, langrenn eller bare lek og moro i snøen som frister. På sommerstid kan du i Val di Sole, beliggende mellom nasjonalparkene Stelvio og Adamello nyte en fantastisk utsikt over Dolomittene. Året gjennom kan du møte en vidunderlig natur, som byr på en rekke forskjellige aktiviteter.

Besøk Dolomittene når du leier feriehus i Nord-Italia, og se frem til fantastiske naturopplevelser, enten du tar på deg vandre- og skistøvlene eller bare vil nyte en avslappende ferie i magiske omgivelser.