Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferie ved Nord-Italias innsjøer

Gardasjøen

Gardasjøen

Gardasjøen er den største innsjøen i Italia, og ligger mellom de tre regionene Veneto, Lombardia og Trentino-Syd-Tirol. Området er preget av variert landskap, med fjellandskap i nord, og middelhavsplanter som oliventrær, palmer og sitrontrær i sør. Vannet i innsjøen karaktiseres av en dyp blåfarge. Innsjøen er et ideelt sted for en rekke forskjellige sport og aktiviteter, med alt fra vandring og skykling til vannsport, klatring og golf. Ta en titt på NOVASOLs feriehus i Italia, og om Gardasjøen frister finner du et stort utvalg av feriehus nær innsjøen, som ønsker deg velkommen til en opplevelsesrik ferie!

Comosjøen

Comosjøen

Comosjøen ligger i Lombardia, og hører til provinsene Lecco og Como. Denne innsjøen er spesielt fascinerende, og bringer fred og ro. De omkringliggende landsbyene er spesielt vakre, og har sterke mattradisjoner som gjør de til populære reisemål. Blant byene og landsbyene som fortjener et besøk er Como, Cernobbio, Laglio, Bellagio og Menaggio. Om fred og ro er viktige element når du skal velge din neste destinasjon kan Comosjøen anbefales på det varmeste. Finn ditt feriehus ved Comosjøen i dag.

Maggioresjøen

Maggioresjøen

Maggioresjøen er det nest største sjøområdet i Italia, og ligger i regionene Piedmont og Lombardie, ved grensen til Sveits. Fra innsjøen kan du besøke dalene som ligger rundt, slik som dalen Cannobina på vestsiden av sjøen, eller om du legger turen innom byen Sesto Calende kan du ta turen videre inn dalen Angera. Blant stedene som har hatt størst historisk og kulturell betydning i området er slottet i Masnago, landsbyen Mirabello og slottet i Angera, som stammer fra middelalderen. På Piemonte-siden av sjøen kan du blant annet besøke landsbyen Correnti, og festningene fra Torriani-Visconti slottet. Nyt herlige omgivelser rundt Maggioresjøen gjennom NOVASOLs utleie av feriehus og ferieleilighet i Italia.

Ortasjøen

Ortasjøen

Ortasjøen blir beskrevet som den mest romantiske innsjøen i Italia. Den virkelige perlen ved sjøen er Orta San Giulio, en middelalderby som består av steinbygninger, og øya San Giulio, som også blir kalt «Steinøya», er et syn man absolutt burde oppleve. Andre viktige deler av området er byen Omegna og området Cusio, hvor du kan la deg fascinere av gamle håndverkstradisjoner. Frister det med en ferie i området rundt Ortasjøen? Se vårt utvalg av feriehus ved Ortasjøen, og finn den perfekte boligen til din neste ferie.

Luganosjøen

Regionen rundt Luganosjøen er et svært etterktraktet område, ettersom det byr på opplevelser og moro, avslapping og velvær, kultur, vandremuligheter, god vin og mat og muligheter for shopping. En ferie ved Luganosjøen lar deg tilpasse ferien til akkurat det du ønsker, enten du vil slappe av eller ha en aktiv ferie. Dette er en virkelig perle, beliggende mellom Italia og Sveits. Finn ditt feriehus ved Luganosjøen, og legg opp ferien akkurat slik du måtte ønske det selv.