Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Nyt et fantastisk opphold i Pjescana-Uvala med flotte hytter fra NOVASOL hytteutleie

Pjescana-Uvala i Sør-Istria er et sjarmerende ferieområde som har noe å by på for både barn og voksne. Lei hytter fra NOVASOL hytteutleie og nyt Pjescana-Uvala i Kroatia.

Det er lett og fort gjort å finne en herlig feriebolig gjennom NOVASOL hytteutleie i Pjescana Uvala i Sør-Istria. Det tar bare et øyeblikk å søke og bestille online.

 

Pjescana-Uvala ligger like i nærheten av Pula, som har vært et populært sted å feriere helt siden på slutten av 1900-tallet (det 19 århundre). Etter hvert som det kom flere og flere turister til området oppdaget man denne lille perlen, hvor man tidliger livnærte seg ved fiske. Byen er nå et vel tilrettelagt ferieparadis som har noe å tilby til både store og små.

 

Kroatia har i løpet av de seneste årene utviklet seg til å bli et av de mest populære stedene å feriere i Europa. NOVASOL hytteutleie var blant de første som begynte å leie ut ferieboliger i dette nydelige landet, hvilket gjør at vi i dag kan tilby våre kunder mange attraktive utleieboliger. Vi kan tilby hytter til deres ferie i Pjescana-Uvala og på mange av de mest populære feriestedene i landet.

Ferie Pula

Området rundt Pjescana-Uvala byr på en helt spesiell natur som er dannet av mange hundre års vind og vær. Her kan dere oppleve nydelig natur ved å gå eller sykle på tur.

 

Hos NOVASOL er man garantert kvalitet for pengene. Alle våre utleieboliger gjennomgås nøye for å sikre at våre kunder får nettopp det de ønsker. Vi har mange forskjellige boliger, alt fra standardhytter til luksusboliger med svømmebassseng og tennisbane i hagen.