Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Lei komfortable ferieboliger i Stinjan. Kontakt NOVASOL hytteutleie

Stinjan i Kroatia er en hyggelig liten by som frister med gode bademuligheter og nydelige omgivelser. Lei en feriebolig gjennom NOVASOL hytteutleie og nyt sjarmerende Stinjan.

Det er lett og fort gjort å finne en herlig feriebolig gjennom NOVASOL hytteutleie i Stinjan i Sør-Istria. Det tar bare et øyeblikk å søke og bestille online.

 

Stinjan i Sør-Istria er en av de mange små byene som i løpet av de seneste årene virkelig er blitt populære blant turister. Det er spesielt de brede, velholdte sandstrendene som gjør at turistene strømmer til dette utrolig sjarmerende området. I tillegg byr byen på mange interessante aktiviteter og muligheter for både barn og voksne.

 

Uansett om dere ankommer i egen båt, med bil eller med fly, får dere garantert en fantastisk ferie i Stinjan. Kroatia er et utrolig populært sted å feriere og dersom dere kontakter NOVASOL hytteutleie kan vi gi dere et godt tilbud.

Ferie Pula

I området rundt Stinjan finner dere en nydelig natur som byr på mange forskjellige muligheter for å bruke kroppen. Gåturer, sykkelturer, rapellering og motorcross er bare noen av de mange aktivitetene dere kan prøve i området.

 

NOVASOL har i mange år leid ut ferieboliger til tusenvis av tilfredse kunder. Vår suksess skyldes de strenge kravene vi stiller til våre utleiere, som sikrer at dere får en uforglemmelig og god ferieopplevelse.