Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus i Slovakia

Slovakia er et mangfoldig land og tilbyr sine gjester vill og fortryllende natur, bading i krystallklare innsjøer, avspenning i varmebad og ikke minst utallige steder med spor fra fortidens historie. Slovakia er dertil også et land, hvor folkekunster fremdeles lever i beste velgående og stadig utvikler seg.

Slovakias nordlige og midtre del består av fjellområdene Høye Tatra og Lave Tatra, Lille Fatra og Store Fatra og de Slovakiske malmfjellene, som alle tilhører fjellkjeden Karpatene.

Fremfor alt i Tatrafjellene demonstrerer landskapet alpine trekk. I sør strekker landet seg ut til de ungarske lavsletter. De største elvene i Slovakia er Donau, Tisza, Váh, Morava og Hron. Landets høyste fjell heter Gerlachovský štít (2.655 m.o.h.) og ligger i Høye Tatra.

 

Vinter i Slovakia

Slovakia frister med prisvennlig vinterferie i sin opprinnelige form. Tatra er kjent som "verdens minste høyfjell" og byr på hele ni skiområder. Her finner du milevis med uberørt landskap, men også gondolbaner og skiheiser som frakter vinterturistene helt opp mot de hvite tindene i 2600 meters høyde. Feriehusene kan skilte med høy komfort, og standarden på bakker, løyper og servicetilbud er fullt på høyde med det du finner i Alpene. Prisene er det ingenting å si på - et feriehus med plass til fem personer får du fra 2000,- i uken.

Våre feriehus og ferieleiligheter