Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Slapp av med NOVASOL i en av våre flotte spanske hytter i Ariany på Mallorca

Spansk mat

Ariany på Mallorca er et av de mange fantastiske stedene i Spania, hvor du kan finne hytter gjennom NOVASOL. Vi har noe for enhver smak, og vi gleder oss til å se dere her i Ariany.

Ariany på Mallorca er stedet for deg som vil slappe av i fred og ro i vakker natur og så likevel ha muligheten for å gi ferien et dryss av kulturelle, spennende opplevelser og et fargerikt by- og natteliv.

 

NOVASOL er eksperter i utleie av hytter. Vi har over 40 års erfaring, og vi er rikt representert i en lang rekke land - også i Spania. Her har vi et stort utvalg av tradisjonelle spanske feriehus som f.eks. i Ariany på Mallorca, på den østlige siden av øya.

Fra Ariany er det kun en drøy times kjøretur til hovedstaden Palma, hvor det både er strand og hav og gode muligheter for shopping, sightseeing, mat, fest og dans. Så i en feriebolig fra NOVASOL, kan du oppleve den fortryllende mangfoldigheten, som gjør dette til en av de vakreste øyene i Middelhavet.

 

Klikk deg gjennom vårt fine utvalg av ferieboliger allerede i dag. En av de mange fordelene du får her, er at du selv kan bestemme ankomst- og avreisetidspunkt. Det betyr, at hvis du bare ønsker deg en utvidet weekend til å puste ut og nyte den flotte mallorcanske sola, så er det også en mulighet. Valget er ditt.