Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Nyt livet med NOVASOL - lei en av våre herlige spanske hytter i Can Picafort

Spansk mat

NOVASOL leier ut hytter til ferieglade gjester over hele Spania - Can Picafort på nordøstkysten av Mallorca er et av våre mange herlige feriemål. Dra til Can Picafort - og nyt det!

Can Picavort på nordøstkysten av Mallorca er stedet for deg, som ønsker det gode liv med himmel, hav, sand, strand og by! Med sin beliggenhet rett ut mot Alcudia-bukta er byen velsignet med den vakreste badestrand, noe som har gjort den til et ytterst attraktivt feriemål.

 

Can Picavort er bare et av de mange spennende stedene, hvor du kan leie hytter gjennom NOVASOL. Vi har feriehus over hele Spania - og i en lang rekke andre land. Undersøk det store utvalget vårt på nettet. Her kan du på enkel vis klikke deg frem til nettopp den boligen som passer deg best, når det gjelder størrelse, beliggenhet og innredning. Vi har noe for enhver smak.

Nordøstkysten av Mallorca er et herlig område med de mest fantastiske strender som innbyr til solbading, strandliv og vannsport. I selve byen Can Picavort er det gode shoppingmuligheter, hyggelige barer og fine restauranter med tradisjonelle mallorcanske retter. Her har du med andre ord alle ingrediensene til en god ferie innenfor rekkevidde.

 

Byleilighet, villa eller landhus - du bestemmer selv hvordan du vil bo når du reiser med NOVASOL til sydens sol. Gå inn og la deg inspirere til din neste ferie allerede i dag.