Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Sol, sommer, strand og vann - lei hytter i nærheten av det meste gjennom NOVASOL i vakre Cap des Moro

Spansk mat

Cap des Moro er for ferieelskere. Bo i en av våre lokale spanske hytter og bare nyt livet. Elsker du Spania, så er Cap des Moro på sørkysten av Mallorca midt i blinken for deg!

Cap des Moro i Santanyi er en herlig ferieby på sørkysten av Mallorca med gode muligheter for å gire helt ned og få hvilt både øyne og ører i vakre omgivelser. Og hvem kan ikke ha behov for det en gang iblant?

 

Reis med NOVASOL til Spania og bo spennende, lokalt og annerledes i en av våre mange flotte hytter. Vi har mange forskjellige feriehus å velge mellom; store villaer, leiligheter i nærheten av alt, tilbaketrukne landeiendommer. Her i Cap des Moro kan du f.eks. bo helt fredelig i landlige omgivelser - og fortsatt ha gåavstand til den deiligste strand. Hva kan man ønske seg mer?

Fra Cap des Moro er det lett å komme seg til den nærmeste byen Santanyi, som er et godt eksempel på tradisjonell mallorcansk byggestil. Sandsteinene som husene er oppført i, er finere og bedre enn på resten av øya. Faktisk er katedralen La Seu i Palma bygget av stein fra området her.

 

Book din feriebolig med NOVASOL allerede i dag og bli grepet av den mallorcanske lufta, stemningen og kulturen. Vi tør garantere, at det ikke blir den siste ferien din her. For har du først vært her, så forstår du hvorfor!