Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Unn deg en avslappende ferie i Llubi i lokale mallorcanske hytter fra NOVASOL

Spansk mat

Llubi er for deg som vil på oppdagelsestur på Mallorca. NOVASOL har hytter til leie mange spennende steder i Spania, og Llubi er bestemt et av dem.

Llubi i Mallorcas høyland er med sin tilbaketrukne beliggenhet temmelig uberørt av turismen på kystene og derfor stadig meget mallorcansk. Hit kan du dra dersom du har behov for å gire helt ned i ferien og tilby dine ører og øyne ordentlig hvile.

 

NOVASOL har et hav av hytter til leie i flere land, og i Spania finner du oss bl.a. i Llubi i Mallorcas høyland. Vi har mange typer feriehus å velge mellom; villaer, leiligheter, tradisjonelle mallorcanske fincas og nyoppførte arkitekthus. Klikk deg gjennom det store utvalget på nettet - det er også så fleksibelt, at du selv bestemmer ankomst- og avreisedag. Om du vil ha 8, 10 eller 12 dager - det er helt opp til deg.

Llubi inviterer til fotturer i den vakre naturen i høylandet. Byen er kjent for sin produksjon av kapers, og flere steder kan du komme helt nært prosessen. Med sin beliggenhet så godt som midt på øya, er byen et veldig godt utgangspunkt for utflukter rundt til de svært forskjellige områdene. Hver med sin helt egne sjarme.

 

Så hvis du trenger hygge og avslapping i naturvakre og rolige omgivelser, kan du trygt leie deg inn i en av våre mallorcanske ferieboliger. NOVASOL - din garanti for en god ferie.