Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ren idyll i Lluchmajor i vakre spanske lokale hytter? Det høres ut som en ferie med NOVASOL!

Spansk mat

Ferier med NOVASOL i Lluchmajor i våre flotte hytter. Vi leier ut over alt i Spania - du finner oss selvfølgelig også i hyggelige Llucmajor på Mallorca.

Llucmajor i den sørvestlige delen av Mallorca ligger i rolige omgivelser midt i naturen. Men med bare ca. 15 km til den livlige badebyen Playa de Palma og 20-25 km til hovedbyen Palma, har du alle muligheter for å få både kulturelle, festlige og avslappende opplevelser i ferien din.

 

NOVASOL er ekspert i utleie av hytter, og her i Spania finner du oss bl.a. i Lluchmajor. Vi har mange spennende feriehus å velge mellom, og alle sammen er forskjellige - nøyaktig som våre kunder er det. Vi har helt sikkert også huset for deg. Klikk deg gjennom de mange tilbudene på hjemmesiden allerede i dag, og la deg inspirere til en herlig ferie.

Når du er vel installert i ferieboligen din, er det en god ide med en tur rundt i Lluchmajors hyggelige gater. Her finner du butikker, restauranter, barer, vakre plasser og kirker fra middelalderen. Nyt også en dampende varm porsjon sopas mallorquinas, øyas herlige grønnsakssuppe.

 

NOVASOL gleder seg til å by deg velkommen i en av våre lokale ferieboliger. Hos oss bestemmer du også selv hvor lenge oppholdet skal vare. Vil du ha 4, 8 eller 12 dager, så velger du bare det. Mer fleksibelt blir det ikke!