Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Flotte lokale spanske hytter i Porto Cristo leies ut av NOVASOL

Spansk mat

Porto Cristo ligger på østkysten av Mallorca. Her kan du nyte livet i fine hytter fra NOVASOL. Porto Cristo er et av de mange herlige ferieområdene i Spania.

Porto Cristo er spesielt kjent for sine mange og eventyrlige grotter, hvorav de to mest berømte hedder 'Cuevas dels Hams' og 'Cuevas del Drach'. Strendene i nærheten er virkelig paradisiske, det er som himmelen på jord. Selve byen ligger cirka 45 minutters kjøretur fra Palma.

 

NOVASOL sørger for et strålende utvalg av vakre spanske hytter med svømmebasseng, veranda med plass til nytelse av kalde drikkevarer, muligheter for å ligge i skyggefylte oaser og lignende luksusgoder, alt etter smak og behag og prisleie. Våre ferieboliger i Spania finnes i forskjellige utgaver, og vi har helt sikkert også et feriehus som passer deg - også i Porto Cristo.

Grotten 'Cuevas del Drach' ligger cirka en kilometer fra Porto Cristo og er en stor opplevelse. Studér grottens velbevarte stalaktitter og mange underjordiske sjøer til det vakreste akkompagnement av klassisk musikk. Inne i selve grotten kan du ta en båt ut i de forskjellige gangene og nyte veggenes mange vakre dryppsteinsformasjoner.

 

NOVASOL har mange års erfaring i utleie av feriehus i Europa, så du er i sikre hender, når du leier gjennom oss. Det er enkelt og greit å finne din drømmebolig, bare et par klikk og du kan glede deg til en ferie under sydens sol.