Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Ferie på ekte mallorcansk? Bo med NOVASOL i en av våre flotte hytter i Porto Petro

Spansk mat

Portopetro på sørkysten av Mallorca er et av de praktfulle stedene i Spania, hvor du kan feriere med NOVASOL. Bo lokalt og flott i våre herlige hytter her i Porto Petro.

Porto Petro ligger i et av de aller deiligste områdene på sørkysten av Mallorca rett ved Cala d'Or og noen av øyas fineste badesteder. Her ligger en sann perlerekke av små strender inne i de vakreste bukter omgitt av bratte gylne klipper. En fryd for både kropp og sjel.

 

Spania er bare et av mange land, hvor du kan leie hytter hos NOVASOL, og har du en gang prøvd å bo med oss i en av våre lokale feriehus på Mallorca, er vi sikre på, at du kommer tilbake igjen og igjen. Portopetro i området Santanyi kan vise seg å bli et feriemål for livet. Her har du alt - og likevel har stedet fortsatt mye ekte og uspolert over seg.

Porto Petro er en gammel fiskerby, som har bevart all sin sjarme. Her finner du hyggelige barer, kaféer og restauranter. Og så er det ikke langt til den populære lille byen Santanyi, og til badebuktene Cala Mondrago og Cala Barca.

 

Bestill din feriebolig gjennom NOVASOL allerede i dag. Med oss bestemmer du selv, hvor lenge oppholdet skal vare. Vil du ha 4, 8 eller 12 dager, velger du bare det. Mer fleksibelt blir det ikke!