Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Son Servera er et godt sted å leie hytter, og NOVASOL har et stort utvalg

Spansk mat

Son Servera og NOVASOL gjør underverker for din ferie i Spania med lekre hytter med eller uten utpreget luksus. Dra til Son Servera på østkysten av Mallorca og nyt livet.

Son Servera er et svært populært feriemål og besøkes blant annet av velhavende spanske turister. Området frister med fantastiske sandstrender, herlig badevann, veltrimmede shoppingmuligheter og den internasjonalt anerkjente restauranten Binicanella.

 

NOVASOL skaffer dere en velfungerende base å oppleve alt fra. Vi leier ut hytter som tilfredsstiller nettopp dine behov og gir deg de beste muligheter for å oppfylle drømmen om en strålende ferie i Spania. I Son Servera har vi feriehus både med og uten luksus.

Byen Son Servera har sin helt egen skytsengel ved navn San Joan, og hvert år i slutten av juni måned holdes det en ukes fest i hans navn. Området gir også muligheter for å forbedre sitt handikap på golfbanen, som det finnes to av å folde seg ut på. Har man forspist seg på spanske tapasretter, kan det altså rettes opp etterpå med en rask tur med golfvognen.

 

Leier du feriehus gjennom NOVASOL er du sikker på god service samt et stort og variert utvalg av boliger i det meste av Europa. Vi leier ut hele året, og du kan søke etter ferieboliger og reservere din drømmebolig online 24 timer i døgnet.