Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

NOVASOL skaffer ferievennlige hytter på vestkysten av Mallorca

Spansk mat

Vestkysten av Mallorca er noe av det vakreste du finner i Spania. NOVASOL leier ut hytter, så du kan oppleve vestkysten av Mallorca på den beste måten.

Vestkysten av Mallorca hører til noe av det vakreste den vidunderlige ferieøya har å by på. Naturen er enestående med yndige, idylliske landsbyer, som står i slående kontrast til de rå og bratte klippelandskapene, som området også byr på. Mange mener at denne delen av øya er den vakreste, når det dreier seg om landskapet.

 

Opplev vestkysten av Mallorca med utgangspunkt i en av hyttene, som NOVASOL har på repertoaret - det gir en god base å begi seg ut fra. Våre feriehus rommer muligheten for både vill luksus og mer enkel innredning, alt etter behov og feriebudsjett. En ting er helt sikkert; vestkysten av Mallorca er verdt å besøke.

Fjellkjeden Sierra de Tramuntana, som pryder vestkysten av Mallorca, tiltrekker seg mange vandreglade turister og kan til og med utforskes fra sykkelsetet. Fjelltoppen Puig Mayor strekker seg 1445 meter over havet.

 

Det er også herlig å nyte et glass lokal vin på en av de hyggelige restaurantene i området.

 

NOVASOL har mange års erfaring i utleie av ferieboliger, og det er enkelt og greit å finne et i ditt favorittområde. Et par klikk, og du kan være klar til å nyte en herlig ferie under sydens sol.