Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Golf i Spania

Ved Costa Cálida, sydøst i Spania, ligger regionen Murcia som er spesielt kjent for sine mange golfresorter og førsteklasses golfbaner. Med 300 soldager i året, 21 golfbaner og deilig, mildt klima, er regionen et mekka for golfentusiaster. Bestill din ferie i Spania hit, og få tidenes golfferie.

Golfferie i Spania

Golfparadiset Murcia

Flere av golfbanene i regionen er utviklet i samarbeid med den anerkjente golfspilleren, Jack Nicklaus, og designet av hans selskap. Golfbanen Condando de Alhama er er designet av Jack Nicklaus i egen person, så her ligger alle forhold til rette for eksepsjonelle golfforhold. Banen er lokalisert i Condando de Alhama i enestående omgivelser omgitt av fem store innsjøer, lavt fjellandskap som er karakteristisk for naturområdet Sierra Espuña, perfekt stelte gressplener, planter av rosmarin og timian. I tillegg til å være en pryd for øyet, er denne signaturgolfbanen velegnet for profesjonelle golfspillere så vel som amatører, uavhenig av hvilket nivå man er på. Banen er av mange ansett å være en av Spanias beste golfbaner.

Feriebolig i Spania

Golfresorts

Det er i alt seks forskjellige golfresorter i området, alle med særegen stil og fremtoning. Her har man mulighet til å velge mellom barnevennlige resorter som er idelle for familiferie, til resorter som er utviklet med tanke på avslapning og rekreasjon i rolige og avstressende omgivelser. Eller hva med en ordentlig luksusferie? El Valle Golf Resort er utviklet for deg som ønsker å feriere i luksuriøse omgivelser. Her finner man både luksusvillaer og topp moderne leiligheter med god plass og spektakulær utsikt over golfbanen.

Ferieleiligheter i Spania

Feriehusutleie i Murcia

NOVASOL har en rekke leiligheter fordelt på de ulike resortene. Da Murcia er en stadig mer populær destinasjon for golfferie, arbeider vi kontinuerlig med å utvide vårt tilbud i regionen og målet er å ekspandere til et stort antall enheter i løpet av nærmeste fremtid. Resortene er velegnet for familieferie så vel som til tur med golfklubben.

 

Selv om ikke alle i familien er like interessert i golf, finnes det nemlig en rekke andre aktivitetstilbud ved resortene. Utstyrt med svømmebasseng, sportsfaciliteter, lekeplasser, supermarked, pub og restauranter innbyr resortene til en aktiv ferie for både små og store gjester. Med direktefly til Alicante, svært rimelige priser på leiebil og ferieleiligheter i Spania ligger forholdene til rette for en fleksibel og rimelig ferie for hele familien i solrike Spania.