Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hytte og feriehus i Sentral-Sverige

Ser du for deg å leie hytte eller feriehus i Sverige, og du liker å fiske, vandre, padle kano eller sykle, så er Dalsland og Värmland et utmerket valg for ferien. I Värmland finnes tusenvis av sjøer, masser av skog og mange naturreservat med et rikt dyreliv. Dalsland er Sveriges mest vannrike landskap og kjent som kanoentusiastenes Mekka. Her finnes masser av aktiviteter å fylle dagen med, som fjellklatring, dresinturer, rafting og bever- og elgsafari, dette er med andre ord stedet å besøke om man er glad i å reise ut på eventyr i den svenske naturen!

Kupert kulturlandskap og fruktbare sletter, slott og moderne byer, kanalliv og historiske monumenter – alt dette finner du i Östergötland. I det lille området Närke, som mange har inntrykk av å være et flatt landskap, finner du både marker og høyder, som for eksempel Kilsbergen i vest og Tiveden i sør, lett tilgjengelig gjennom NOVASOL hytteutleie i Sentral-Sverige!

 

Västmanland er det store oppdagelseslandet i nærheten av Stockholm. Her finnes en variert natur med mange interessante severdigheter og slott. Besøker du dette området kan det også være spennende å ta turen innom Skultuna Messingsbruk, Engelsbergs Bruk og Sala Sølvgruve.

Rundt Mälaren finnes en mengde slott som holder åpent for besøkende. Blant disse er det verdt å nevne Skokloster, Strömsholm, Rosersberg, Sturehof og Gripsholm.

Like nord for Norrköping finner du Nordens største dyrepark, Kolmården, hvor du kan oppleve tiger, ulv, delfiner og mange andre spennende dyr på nært hold. Sentral-Sverige har et stort utvalg i naturlige attraksjoner, så vel som livlige og sjarmerende byer.

Leier du feriehus eller hytte i Sentral-Sverige gjennom NOVASOL har du med andre ord et variert tilbud av aktiviteter og severdigheter like i nærheten. Finn drømmehytta til din neste ferie, og legg turen til denne spennende og varierte regionen, like over grensen!