Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hytter i Dalsland

Lei hytte i Dalsland

I vakre Dalsland er det mye å se og smake på. Ta en tur på Dalsland kanal, smak på områdets delikatesser eller slapp av på Dalslands egen Riviera, Vita Sannar ved Vänern. Når du leier hytte i Dalsland får du og din familie god tid til å oppleve det naturskjønne området.

Naturskjønt og opplevelsesrikt

Dalsland er et område i Sentral-Sverige beliggende ved Vänern, Sveriges største innsjø. Ved leie av hytte i Dalsland kan du nyte en rekke kulinariske opplevelser. Her får du fisk og skalldyr fra hav og innsjø, og vilt, bær og sopp fra de dype skoger. Benytt anledningen til å besøke noen av områdets berømte restauranter, eller ta turen innom Dalslands gårdsbutikker, røkerier og meierier.

 

Leie av en hytte i Dalsland er også et godt utgangspunkt for utflukter. Ta turen til Vita Sannar Riviera på solfylte dager og nyt den kilometerlange hvite sandstranden, besøk områdets elgparker eller opplev båtturer på Dalslands kanal som er regnet som en av Europas vakreste vannveier. I Dalsland er det også flere staselige kirker verdt et besøk.

 

Det er mange fordeler ved leie av hytte i Sentral-Sverige, hvor du og din familie selv bestemmer over feriedagene og oppholdet. Lag mat av lokale råvarer på eget kjøkken, besøk områdets restauranter eller kombiner de to. Hytta er stedet der du kan slappe av og nyte den samme gode standarden som hjemme. Her får hele familien tilbragt feriedagene sammen, samtidig som du kan trekke deg tilbake dersom det skulle være ønskelig.

Opplev Dalsland på hytteferie

Vil du også se den vakre kanalen og smake på områdets delikatesser, så kan du enkelt og greit leie en hytte i Dalsland her på vår nettside eller over telefon. NOVASOL har eksistert siden 1968 og er Norges største formidler av kvalitetssikrede hytter med et variert tilbud i Dalsland. På vår nettside finner du ferieboligen som passer dine ønsker og behov. I Dalsland kan du blant annet leie hytter der dine husdyr er hjertelig velkomne, hytter som er tilpasset fiskeferien eller hytter med plass til hele storfamilien. Ønsker du å utvide søket, kan du også se hele vårt tilbud av feriehus i Sverige.

 

Alle våre hytter i Dalsland er inspisert og håndplukket av våre rådgivere før de tas inn i NOVASOLs sortiment. NOVASOL er her for deg hele veien; før, under og etter oppholdet. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål om hytter i Dalsland før bestilling, og om dere skulle ha behov for hjelp under oppholdet er det bare å ringe oss. Inkludert i leiebeløpet er alltid vår trygghetsforsikring. Velkommen til smaksrike Dalsland!