Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Stugor og Feriehus i Halland

Halland

Sol, sandstrender, skoger, sjøer og elver – alt finnes i Halland.

 

Det sies at Hallandskysten er en eneste herlig sandstrand som bare avløses av sjarmerende byer. Hvem har ikke hørt om Skummeslövstrand, Mellbystrand, Tylösand eller Skrea Strand?

Her er det bare å boltre seg på de milelange, langgrunne strendene – et sant badeparadis for hele familien.

 

Halland er dog mye mer enn strender. Innlandet er en mosaikk av sjøer, skoger og elver. Her finnes de fire elvene – Lagan, Nissan, Ätran og Viskan. Området er skapt for oppdagelsesferder, sykling, turer til fots, kanoturer og mye mer. Og det viktigste av alt for mange – fiske. For sportsfiskeren er laksefisket i elvene spennende og fylt med fantastiske opplevelser. Abbor og gjedde finns i de vakre innsjøene. Så sjansene er store for å få med seg fisk hjem til middag i hytta.

Sykkelferie Sverige

Halland kan til og med gi golfspilleren en bra ferie, med de mange banene i området. Et av de besta surfestedene i Sverige finnes i Apelviken ved Varberg.

 

Når man er i Halland, kan man ikke gå glipp av en tur til det velkjente lavprisvarehuset i Ullared. Her kan man virkelig gjøre bra funn. Dra gjerne en ekstra tur rundt i området, som også kan tilby vakre naturopplevelser. Eller ta med familien på utflukt til Göteborg med shopping og all dens severdigheter.