Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

God og profesjonell hytteutleie i det flate Nord-Friesland med NOVASOL

holstein

Nord-Friesland var en gang sentrum for den viktigste produksjonen av salt i Tyskland. I dag er Nord-Friesland ferieland - så besøk området og lei din feriebolig gjennom NOVASOL hytteutleie.

Benytt NOVASOL hytteutleie i Nord-Friesland. Vi har et stort utvalg av flotte ferieboliger, som helt sikkert lever opp til dine ønsker og behov.

 

Nord-Friesland er et område i delstaten Schleswig-Holstein ved den tysk-danske grensen. Større byer er blant andre: Husum, Bredsted og Tønning, og området besøkes hvert år av tusenvis av turister.

 

En stor del av Nord-Friesland består av enger og havbunn med demninger rundt. Området er nemlig preget av kilometervis med diker som holder havet borte fra slettene. Et fascinerende syn på de flate engene, og er du først på ferie i Tyskland, er dette området absolutt verdt et besøk. Med NOVASOL hytteutleie kan du leie en passende feriebolig hjemmefra. Vi gir deg alltid et stort utvalg å velge i.

Innbyggerne i Nord-Friesland, frieserne, oppnådde stor velstand mellom 1300 og 1700 som følge av en enorm saltproduksjon, og området bærer fremdeles preg av denne storhetstiden.

 

Ved den nordvestlige kyst har du også tilgang til Vadehavet. Dette er et særpreget levested for myriader av smådyr som dukker opp fra havbunnen når tidevannet trekker seg tilbake. Utforsk naturen, eller besøk et av de mange koselige fyrtårnene, som en gang var viktige veivisere i det flate landskapet.