Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Profesjonell hytteutleie med utsikt over Mecklenburger-sjøene med NOVASOL

Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburger-sjøene i det nordlige Tyskland er et flott reisemål. Med NOVASOL hytteutleie har du mulighet til å leie en passende feriebolig ved Mecklenburger-sjøene.

NOVASOL hytteutleie ved Nordwestmecklenburg er ensbetydende med høy kvalitet og god service. Hos oss kan du leie ferieboliger av høy standard, og våre dyktige medarbeidere er alltid klar til å hjelpe deg med gode råd og veiledning.

 

Mecklenburger-sjøene er en del av delstaten Mecklenburg-Vorpommern som strekker seg mellom Østersjøen og Berlin. Dette er virkelig et spennende område som kan tilby uforglemmelige opplevelser, badeferie og enorme naturområder.

 

Sør for Rostock ligger Mecklenburger-sjøene omgitt av frodige skoger i den delen av Tyskland som er minst befolket. Her er der virkelig muligheter for å komme i nærkontakt med naturen. Ferieboligen med utsikt over en av sjøene kan du leie gjennom NOVASOL hytteutleie. Vi formidler mange typer ferieboliger, så la oss hjelpe deg når du planlegger din ferie.

Ved Mecklenburger-sjøene er omgivelsene perfekte for en hyggelig miniferie med god mat, lange fotturer i den vakre naturen, eller kanskje en runde golf. Det er langt mellom byene, spesielt i Nordvest-Mecklenburg, og en kjøretur på småveiene gjennom bølgende kornåkrer og et frodig og variert terreng er absolutt å anbefale. Hvis du heller vil tilbringe tiden i friluft kan du sette deg i kanoen og padle deg frem.

 

Området er utlagt som naturpark, noe som gjør at mulighetene for å gå tur, klatre, padle, sykle eller ri ut på oppdagelse er mange. Du vil garantert bli betatt av naturen, dyrene - og stillheten.